Tüntetők tiltakoztak Orbán Viktor múzeumkerti beszéde alatt

2016. március 15. 13:16
Hátat fordítottak a Múzeumkertnek a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság rendezvényén részt vevő tüntetők Orbán Viktor miniszterelnök beszéde alatt. A Büki Zoltán vezette demonstrálók piros lapot osztogattak. Az Orbán-beszéd hallgatóit és a DMTC tüntetőit rendőrsorfal választotta el.

 Hátat fordítottak a Múzeumkertnek a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság rendezvényén részt vevő tüntetők Orbán Viktor miniszterelnök beszéde alatt.

Erre Büki Zoltán, a civil szervezet vezetője kérte a demonstrálókat, akik az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulójára szervezett központi állami ünnepség közvetlen közelében tüntetnek Budapesten, a Kálvin téren. Büki Zoltán azt mondta, hogy mivel Orbán Viktor már rég hátat fordított a magyar népnek, ezért most a tüntetők mutassák neki a hátukat, néma csendben. Utóbbi kérést sok demonstráló nem tartotta be, ők kiabáltak és fütyültek, dudáltak, sípoltak.

A szervezők papírból kivágott piros lapokat osztogattak a tüntetőknek, és Büki Zoltán azt kérte, tartsák fel azokat Orbán Viktor beszéde végén, a miniszterelnök ugyanis szereti a focit, és ezzel meg tudják neki mutatni, hogy a népnek elege van belőle.

A tüntetésen a hangulat fokozott volt: az állami ünnepség és a demonstráció résztvevőit rendőrsorfal választotta el, azon át rendszeresen fütyültek és kiabáltak egymásra. A rendezvények kezdete előtt két, az állami ünnepségre igyekvő férfit lefogtak a rendőrök, mert rátámadtak egy transzparenst tartó ellentüntetőre.

 

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sivatagi homokozók a langyos esőben.

A puklik bejelentésre készülnek!
Szerintem mindegyik hazavisz négy migránst, a hölgyek örömére.

Bükiék - és persze a CIVIL szervezetek többsége - nagy pénz kapnak, amennyiben az Orbán-kormány megbukik, több helyről:
¤ USA külügy fedőszervétől, (MO USA-akolba való visszatérítéséért),
¤ Soros György fedő szervezeteitől, az ország pénzügyi helyzetének meggyengítéséért, (spekuláció elősegítése)
¤ Világbank fedőszervezeteitől, amennyiben MO-nak újbóli eladósítást hozó kormánya lesz, és az ország ismét világbanki kölcsönt kér (intézményesített kifosztás lehetőségének elősegítése)...
Ez nem minden.
Van ettől kiemeltebb jutalmazójelölt is. Nem is egy!
Találja ki, mindenki, nem nehéz...

Dologtalan senki, aki meg sem említette a betegek gondjait.
Őrült, felhergelt társaság ez, a banda fele az "örök tüntetők" közül kerül ki, a másik fele ATV-s betelefonáló meg pukli.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés