Demokratikus apostol

Gyurcsány demokratikus apostol, aki hittérítő munkát végez vidéken

2015. november 20. 14:52

Gyurcsány Ferenc DK-elnök szerint nem valódi, véres forradalomra, hanem alkotmányos forrdalomra van szükség Magyarországon. Az Új Köztársaságért Alapítvány és az európai szocialisták pénteki budapesti konferenciájáról vidékre távozó Gyurcsány elmondta: A DK politikusai „hittérítő munkát folytatnak demokratikus apostolokként”.

Nem fülke-, hanem alkotmányos forradalomra van szükség Magyarországon Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerint, aki az Új Köztársaságért Alapítvány és a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége Európai Parlamenti Képviselőcsoportja pénteki budapesti konferenciáján beszélt erről.

A volt kormányfő azt mondta, ennek szükségességéről meggyőzni a polgárokat „nehéz munka lesz”. Arról, hogy vidékre indul a konferenciáról, kijelentette, „hittérítő munkát folytatunk demokratikus apostolokként”.

Azt, hogy tényleges forradalommal döntsék meg a rendszert, a politikus azzal utasította el, hogy erőszak és vér nélkül akarnak győzni, visszaállítani a demokráciát. „Nem lehet a jogállam sérelmét, az alkotmányosság sérelmét egy másik sérelemmel helyretenni” - jelentette ki a jogszabályok átalakításáról szólva.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/94369
Pintér Bence
2015. november 20. 14:53
Ő már csak tudja miről beszél, hiszen bérmálkozott is egy darabig.
Válaszok:
ThunderDan | 2015. november 20. 15:14
Gombóc XVI. Artúr | 2015. november 20. 17:02

Ajánljuk még a témában