Önkéntes tartalékos katona leszek

2015. szeptember 22. 07:37

Önkéntes tartalékos honvédnek jelentkezem, amire eddig nem volt példa honatyák esetében.

2015. szeptember 22. 07:37
Novák Előd
Facebook

„Önkéntes tartalékos honvédnek jelentkezem holnap délelőtt, amire eddig nem volt példa honatyák esetében, de a képviselői jogállással összeegyeztethető, pusztán az országgyűlési javadalmazásaimról kell lemondjak a kiképzés heteire és a tényleges szolgálatteljesítés idejére. Mindkettőre csak a képviselővel egyeztetett időpontban kerülhet sor az Országgyűlésről szóló törvény szerint, így nem nagyon kell aggódni, hogy valami fontos szavazástól távol maradok, és az éves statisztikákban még így is az aktívabb képviselők közé fogok tartozni. A parlament másfél hónapos téli szünetére tervezem amúgy a misszió jó részét, vagy majd ahogy a nemzeti szükséghelyzet hozza... Most ugyanis hazánk megvédése a legfontosabb. Voltam ma a fővárosi toborzóirodában tájékozódni, egyeztettem az Országgyűlés Hivatalával, Vona Gáborral is, és ami a legfontosabb persze: feleségemmel, valamint a babavigyázásban-kisgyereknevelésben segítő nagyszülőkkel, főleg anyósommal, aki akár néhány hétre is hozzánk költözik helyettem, hogy biztosítsa: ne akarjak hazaszökni smile hangulatjel A fizikai felkészüléssel szerintem nem lesz gondom: át szoktam úszni a Balatont, gyakran futok 10 km körüli maratonváltót, sőt teljesítettem a 60 km-es nagy kitörés túrát is februári fagyban. 1999 óta vagyok tagja egy lövészklubnak, lőttem már Kalasnyikovval is, és vannak rendőrségi fegyverismereti vizsgáim. Legutóbb véradáskor egészségügyileg is mindent megfelelőnek találtak nálam.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
katus
2015. szeptember 22. 21:16
Baráth István dandártábornok http://194.33.69.87/image/article/main/.660x1200/64597.jpg?lavid=130845
kpee
2015. szeptember 22. 18:09
Nem bánom ha a többi jobbikos is jelentkezik.Hiszen a hazafiaknak - ha igazi hazafiak (?) - ebben élen kell járni. De kérem, ott ne támadjanak nemzettársaikra, mint ahogy azt a Parlamentben sokszor teszik.
kuwiq
2015. szeptember 22. 17:00
Már csak az a kérdés, hogy alkalmas-e?
Theorba
2015. szeptember 22. 16:45
Respect !! -hogy immáron komolyan veszi magát. Bár minket is komolyan vehetne már...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik