„Ne gyilkoljátok tovább a szíreket Magyarországon! Köszönjük, Ausztria!”

2015. szeptember 10. 15:00

Múlt pénteken Bécsben a magyarországi szírek elleni öldöklés leállítását követelte egy migráns. Az osztrákoknak köszönetet mondott.

2015. szeptember 10. 15:00
mandiner .

A Zentropia mikroblog akadt rá Flick-en egy bécsi pályaudvaron készült fotóra, amin egy piros baseball-sapkás fiatal férfi áll, kezében „Ne gyilkoljátok tovább a szíreket Magyarországon! Köszönjük, Ausztria!” feliratú, „Szír menekültek” aláírású táblával. 

A képet Josh Zakary készítette 2015. szeptember 4-én. Egy másik felvételén a piros sapkás férfi egy szintén hálálkodó táblát tartó társával együtt egy harmadik – vélhetően helyi – emberrel beszélget:

Aznap, 2015. szeptember 4-én, pénteken indult el migránsok egy nagy csoportja Budapestről, a Keleti pályaudvarról gyalog Ausztria felé, miután leállt a vonatközlekedés.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ratel
2015. szeptember 11. 15:02
Mégiscsak nagyon műveltek a szír menekültek.Szépen írnak angolul és németül. Mindenki hülye csak én vagyok helikopter ugye?
Senye Péter
2015. szeptember 11. 08:33
Ausztria hajlandó sok szír menekültet befogadni, mert jó tapasztalataik voltak a bosnyákokkal. Az osztrák sógorok talán megfeledkeznek arról, hogy Bosznia-Hercegovina jó fél évszázadig osztrák-magyar fennhatóság alatt volt; a bosnyákokban jó emlékeik maradhattak azokból az időből.
kenwood
2015. szeptember 11. 02:13
Ez hecckampany, semmi mas. Pont olyan szituacio, ami nagyon könnyen fordul 180 fokot. Csak idö kerdese. Talan nem is kell tul sokat aludni hozza...
Arma Gedeon
2015. szeptember 10. 22:58
Az hagyján, hogy az ilyen hazugságok is Orbán kommunikációs stratégiáját erősítik - riasszuk el a menekülteket a hozzánk jövéstől. Csakhogy, ha többen hiszik el a kelleténél, ez teljesen ok nélkül terrortámadás célpontjává teheti az országot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik