„Biztosan nem kell 2015-ben internetadót fizetni”

2014. november 1. 17:34
A javaslat visszavonása egy klasszikus win-win helyzet Deutsch szerint, aki az internet adta lehetőségeket is ki fogja használni az internetről szóló konzultáció során.

Deutsch Tamás arra a felvetésre, hogy a nemzeti konzultáció után módosított formában mégis bevezetnék az internetadót, azt mondta: az ellenzék próbálja félremagyarázni a dolgokat.

Arra a kérdésre, hogy akkor miért kell konzultálni, Deutsch azt mondta: nem az internetadóról, hanem az internetről fog szólni a konzultáció. Magyarország azt vállalta az EU felé, hogy 2018-ra megteremti minden háztartásban a szélessávú internethez való hozzáférést. Deutsch szerint így Magyarország egy digitális középhatalom lehet.

Azt is felvetette a riporter, hogy eddig általában irányított kérdésekből álltak a nemzeti konzultációk. Deutsch még nem tudott pontos választ adni arra, hogy ez most hogyan fog zajlani, de jövő hét elejéig eldönti. Digitális ügyről nem lehet úgy konzultálni, hogy maga az internet lehetőségeit nem használjuk ki. Ettől még hagyományos eszközök is lesznek, mert annak is lehet véleménye a témáról, akinek nincs internete – szögezte le. 

A politikus furcsállta, hogy az internetadó ellen tüntetők azt mondják, hogy ők már konzultáltak a tüntetésen való részvétellel. Mint mondta, épp azért demonstráltak, hogy hallgassák meg őket és most ez történik. 

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Erről van szó : a mindent elutasítás kényelmes , nem kell differenciálni ...

Deutsch értelmes meglátásokat tett , tessék neki megadni az előzetes bizalmat , mert enélkül egymás melletti elbeszélés lesz . Konkrétan beszélt , erre való konkrét válaszok híján nem lehet a problémára választ találni . A vádaskodás , gyalázkodás a legkönnyebb , csak éppen nem lehet vele mit kezdeni .

Az Ön ingerültsége ellenére a tárgyi problémáról / internet / kellene beszélni .

Megy az anélkül is...

Köszönöm jó társaságba helyezett ...

Vajon meddig működik az az eddig remekül bevált gyakorlat, hogy elég egyet "libsizni" és máris akár milyen a többség számára előnytelen intézkedést elfogad az Orbánban hívő?

Van, ahol a vízdíjjal van probléma:
“From the river to the sea, Irish water will be free.”
http://www.irishexaminer.com/i..
(thousands-march-in-protest-against-water-charges)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés