Feldmájer, a hét antiszemitája

2013. május 08. 19:12

Nem is olyan buta ez a Péter bá'. A megosztó, a rossz hírt keltő szervezeteket valóban fel lehetne oszlatni. Kezdjük a sort a MAZSIHISZ-szel...

2013. május 08. 19:12
Balogh Gábor
Balogh Gábor
Jobbegyenes

„A riporter különben megkérdezte Feldmájertől, hogy, ha már ekkora arca van, biztosan vannak hozzá érvei is. Voltak. Méghozzá olyan veretesek, hogy vétek volna nem idézni őket. A főrabbi úgy véli, a radikális pártot azért kellene felszámolni, mert »társadalmi nyugtalanságot kelt, mivel az általa hangoztatott nézetek oly módon rongálják a magyarországi közéletet, ami azzal fenyeget, hogy hazánk visszafordíthatatlanul kettészakad.« Azt is hozzátette, hogy Vonáék »rontják Magyarország jó hírnevét«. Nos, valóban vitathatatlan: egy ilyen szervezetet be kell tiltani.

Mert nyugtalanságot kelteni és megosztani, az tényleg megengedhetetlen: Például a 800 ezer meggyilkolt és GULAG-ra hurcolt ember, no, meg a több százezer megerőszakolt asszony országában a »felszabadító szovjet hadsereget« ajnározni. Vagy negyven év kommunista vallásüldözése után pofátlanul egy egykori munkásőrt, az ávós pribék Komlós János jobbkezét egyházi vezetővé választani. Vagy belepofázni a magyar állam kitüntetési gyakorlatába, vagy épp az igazságszolgáltatás működésébe. Ezek bizony mind olyan dolgok, amelyek hazánkban piszkosul sok embert nyugtalanná tesznek, és alaposan megosztják a társadalmat.

Meg aztán az ország jó hírét rombolni is felettébb elfogadhatatlan dolog. Például átlag havonta lenyilatkozni a nemzetközi sajtóban, mennyire elviselhetetlen a zsidóság helyzete Magyarországon. Például nemzetközi hírű pogrommá maszturbálni azt a banális esetet, hogy egy idióta állítólag beszólt Schweitzer József főrabbinak, egy másik meg pofon vágott egy zsidót az utcán. Például a Zsidó Világkongresszus plénuma előtt elmondani ezt az ordenáré, aljas mondatot: »Önök egy olyan országba érkeztek, ahol a zsidó társadalmat ismét fenyegetik a középkorból és a holokauszt idejéből itt maradt ordas eszmék és tettek, ahol idős főrabbit támadnak meg az utcán, ahol a fasisztákat éltetik, ahol a bíróság a gyilkosokat állítja példaképül az ifjúság elé, lelkes antiszemitákról neveznek el tereket, és utcákat, a magyar nácik udvari költőinek műveit a nemzeti alap tanterv részévé tették, így mérgezik a tanulók lelkét.«

Szóval nem is olyan buta ez a Péter bá'. A megosztó, meg a rossz hírt keltő szervezeteket valóban fel lehetne oszlatni. Kezdhetjük is a sort – mondjuk a MAZSIHISZ-szel...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. május 09. 10:15
Gábor megmondta az igazat, most már csak a fejére kell vigyázni, be ne törjék.
GV0917
2013. május 09. 08:55
Nemcsak Feldmayer táti ilyen,hanem a többi is! Mint a fogorvos.Tudja,hogy amit a pácienssel művel az bizony ANNAK FÁJ-ő nem érzi.Bezzeg ha őt éri baleset, akkor megkívánja,hogy a szomszéd is vele ájvékoljon és ezért mindent megtesz,hogy így is legyen!
tarackos
2013. május 09. 08:47
Veled is csak többen vagyunk Gábor! Az egész poszt köpködés egyetlen konstrukív gondolat sincs benne. Ráadásul rohadt sunyi módon rágod az érvet a széljobberek szájába...
kgy
2013. május 09. 07:50
Ki volt az a kötöznivaló barom, aki azt hitte, hogy a kongresszus majd nem él vissza a vendégjoggal és nem veri bele OV orrát a sz.-ba ha egyszer majd lehetősége lesz rá? Na most kellene elzavarni az összes külügyért ezért a skandallumért! Talán hatásosabb lenne, ha nem Szijjártó meg Rogán szinttü alakok határoznák meg a politikát, mert ez az eredménye...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik