A vádlott szót kér – avagy kinek a méltósága?

2013. február 20. 17:51

Ilyen Excel táblázatot bárki, bármikor tetszés szerint alkothat, vagy módosíthat.

2013. február 20. 17:51
Balogh Gábor
Balogh Gábor
Jobbegyenes

„Az ATV cikkéből megtudhatjuk, hogy a táblázatban állítólag az ELTE 2007-2009 közötti elsőéves gólyáinak neve szerepel. A doksit állítólag az ELTE BTK hökösei készítették, akik között állítólag hemzsegnek a jobbikosok. Ez utóbbira a megdönthetetlen bizonyíték egy lista azokról az egykori és jelenlegi hallgatói önkormányzati tisztviselőkről, akik állítólag tagjai a pártnak, vagy ahhoz közel állónak számítanak. (Mint pl. én is, mint a Jobbikhoz közel álló portál munkatársa.)

Hát, akkor vegyünk át néhány alapdolgot, amivel egy elsőéves újságíró, vagy kommunikáció szakos hallgatónak is tisztában kell(ene) lennie. Ilyen Excel táblázatot bárki, bármikor tetszés szerint alkothat, vagy módosíthat. Az ATV-nek állítólag van arra vonatkozó bizonyítéka, hogy ez a dokumentum a HÖK akkori alelnökének gépén keletkezett. Hogy az óta hányan és mit írtak bele, arról nem szól a fáma. Gyengébbek kedvéért: nem is szólhat.

Ugyanis egy közepes képességű humán tagozatos gimnazista számítástechnikai ismereteivel simán lehet úgy módosítani bármilyen fájlt, hogy a PC-n visszaállítva a dátumot, azt a látszatot keltsük, mintha az elejétől fogva így nézett volna ki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pierre bayle
2013. február 21. 09:41
Volt már? érdemes elolvasni http://huppa.hu/blog.php?azon=1234&kat=belpol
gross
2013. február 21. 00:09
Ezt technika-vonalon nem biztos, hogy lehet bizonyítani. Tanúvallomással esetleg (hiszen nyilván valami régi belsős adta ki). A hamisítás nekem nagyon nem életszerű - komoly munka, sok-sok óra van mögötte (ami nem érné meg) és elég hiteles a stílus is. Amúgy világosan látszik, hogy többen írták a megjegyzéseket, nem egy ember műve.
peterd127
2013. február 20. 23:07
kár hogy ezen a listán jelenlegi HÖOK tagok is fenn vannak valahogy olyan pont jó időpontban került elő ez a lista, hogy a politikai érdekek mentén működő HAHÁ-t ne moderálhassa a hallgatói önkormányzat... olyan furák ezek a véletlenek mindig főleg a választások előtt Kérdés: Van aki ezt beszopja? Még mindig?
bookmark
2013. február 20. 21:56
Azért érdekelne, hogy hány szerencsétlen lánykának keserítették meg ezek az állatok az egyetemi éveit, mert valamelyik azt írta oda, hogy dugni akar? Mennyi molesztálás és vegzálás történt? Hányan voltak kénytelenek abbahagyni a tanulást, mert nem bírták a megaláztatást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik