Novák Usztics Mátyást akarja a Nemzeti élére

2011. március 2. 11:05
A Jobbik képviselője szerint a „Nemzeti Színházat továbbra is melegedőnek használja annak igazgatója.” Novák Előd szívesebben látná Alföldi Róbert főigazgatót egy újabb Megasztár-szériában, esetleg a Heti Hetes műsorában, a Nemzeti élére pedig Usztics Mátyást vagy Andrási Attilát tenné.

Novák Előd az Új Ásznak elmondta: „Borzasztó, hogy Alföldi leváltására semmilyen szándék nincs, folyamatosan mentegetik őt. Attól tartunk, hogy a következő lépés az lesz, hogy állami kitüntetésben részesítik. A gond komoly: az igazgató sorra mutatja be újabb és újabb polgárpukkasztó darabjait.” A jobbikos képviselő szívesebben látná Alföldi Róbert főigazgatót egy újabb Megasztár-szériában, esetleg a Heti Hetes műsorában, mint a Nemzeti Színház élén.

A politikusnak már jelöltjei is lennének a posztra: „Minisztériumi hatáskör újabb igazgatót kinevezni, azonban ha minket kérnének meg erre a feladatra, azon nyomban lenne jelöltünk. Személy szerint olyan számkivetett igazgatót tudnék elképzelni a posztra, aki kis házi színházat vezet, mint például Usztics Mátyás vagy Andrási Attila. Lehetetlen nem összekapcsolni Alföldi igazgatási stílusát a rendezéseivel. Nem hisszük, hogy a Nemzetiben kell ezt a fajta kísérletezgetéseit véghezvinni” - jelentette ki Novák.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Alföldi után Usztics!? Egyik "jobb" mint a másik.
Komolyan mondom meghülyült ez a világ!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés