Zugló: 80 millió rokonoknak és üzletfeleknek

2011. február 21. 16:40
A Papcsák Ferenc vezette zuglói önkormányzat tanácsadásokért mintegy 80 millió forintot fizet ki - írja blogjában egy helyi LMP-s képviselő.

A korábban elszámoltatási kormánybiztosként ténykedő XIV. kerületi fideszes polgármester, Papcsák Ferenc vezette önkormányzat tanácsadásokért mintegy 80 millió forintot fizet ki, többek között rokonoknak - írja blogjában egy LMP-s képviselő, Várnai László, aki szerint „a kapott táblázatból kiderül, hogy az eddigi képviselők közül mindenki, szó szerint mindenki, aki most nem lett képviselő, az valamilyen állást, tanácsadói szerződést kapott  a polgármestertől”.

Zugló korábbi fideszes vezetője, Rátonyi Gábor, akinek sportügyekben tett javaslataira havi 320 ezer forintot fizetnek. Rátonyi lánya, Flóra egyébként önkormányzati képviselő. A helyi Fidesz elnökének, Gyügyei Attilának a lánya, Gyügyei Lillian cége, a Peli & Perfect Kft. koordinálja a kapcsolattartást a Polgármesteri Kabinethez érkező lakossági megkeresések és észrevételek ügyében, illetve közreműködik a kabinet nyilvános szereplését elősegítő kommunikációs képzésben, ami havonta 300 ezer forintba kerül.

Zugló testvérvárosi kapcsolatainak fejlesztése érdekében két hónapos tanácsadói tevékenységet végez mintegy 360 ezer forintért a jelenleg is képviselő Ferdinándy István (Fidesz-KDNP) testvére, Ferdinándy Katalin. Öt hónapon át havi 300 ezerért az általános alpolgármester, Kovács Balázs munkájának előkészítésében vesz részt Tildy Balázs, Papcsák Ferenc volt titkára.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyszerű magyar hagyomány őrzésről van szó. Ez az igazi hungarikum, sajnos.

"Magyarország a rokonságok és a panamák lápvilága. Ez egy olyan furcsa ingovány, hogy aki ebbe beleplántálódik, vagy akklimatizálódik, vagy elpusztul. Az olyan növények, amelyek szeretik ezt a nedvdús talajt, buja virágokat hajtanak, azok, akik nem szeretik, belefúlnak a sárba."

Móricz Zsigmond -Rokonok (1932)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés