Van Damme a The Expendables 2-ben

2011. január 18. 09:33

Még az idén elkészül Stallone tesztoszteron-orgiájának második része: még több b-kategóriás akciósztárral, nagyobb fegyverekkel és több Schwarzeneggerrel. A gárdához Jean-Claude Van Damme is csatlakozott, a brüsszeli muszkli egyetlen kikötése, hogy Steven Seagal maradjon ki a filmből.

Sylvester Stallone akciómozijának második részét még idén, az év második felében tervezi leforgatni. Az első rész összes szereplője visszatér, még Steve Austin is, akit megöltek az első részben - írja a Movieweb. Sly Tango és Cash-béli párosának másik felével, Kurt Russellel is tárgyalnak, valamint felmerült Mike Tyson neve is, ám hamar eltűnt a süllyesztőben. Arnold Schwarzenegger viszont politikusi pályafutása befejeztével nagyobb szerepet kaphat a folytatásban.

A Dupla dinamit folytatásán dolgozó Sheldon Lettich rendező megerősítette: Jean-Claude Van Damme is csatlakozik az The Expendables 2. stábjához. Egyetlen kikötése az, hogy Steven Seagalt hagyják ki a készítők. Azonban Avi Lerner, a film progucere sem szeretne Seagallal dolgozni múltbeli rossz tapasztalatai miatt, így igen valószínű, hogy a faarcú patrióta kimarad a stábból.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/17364

Ajánljuk még a témában