Pókerrazzia: tizenegy előállított, egy gyanúsított

2010. november 9. 08:41

Pénteken egy III. kerületi pókerklubban tiltott szerencsejáték szervezése miatt tartott razziát a rendőrség. A pókerterem Korda György nevét viseli, aki jogdíjat kap a neve használatáért.

Egy III. kerületi kaszinót tiltott szerencsejáték szervezésének gyanúja miatt szállt meg a rendőrség. A pókerterem Korda György nevét viseli, de nem a művész üzemelteti, csak jogdíjat kap a neve használatáért.

A BRFK hétfőn közölte: a klubban pénteken este egy összehangolt, jelentős erőket igénybe vevő szervezett akciót hajtottak végre. A klubban hatósági engedély nélkül, rendszeresen, úgynevezett „Freeze-out” rendszerű pókerbajnokságot rendeztek. Ilyen rendszerű játék szervezéséhez engedély kell.

A rendőrség 11 embert állított elő, egy embert gyanúsítottként hallgattak ki, majdnem 100 embert pedig tanúként. Továbbá lefoglaltak három számítógépet, egy nagy teljesítményű szervert, valamint több mint 3 millió forint készpénzt. A BRFK nyomozói tiltott szerencsejáték szervezése vétség miatt indítottak eljárást.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/15133

Ajánljuk még a témában