Az MSZP félti az euróárfolyamot

2010. június 1. 15:58

Tukacs István szocialista politikus szerint itt az idő, hogy a Fidesz előálljon gazdaságpolitikai terveivel, mert ha nem teszi meg, azt a forint-euró árfolyam stabilitása bánja.

Tukacs, aki egyébként a költségvetési bizottságnak is tagja kedden elmondta, a parlamentnek és a gazdaság minden szereplőjének tudnia kell, hogy a Fidesz mit vált be az ígéreteiből, amelyek minden olyan alkalommal elhangzottak, amikor a Bajnai-kormánynak keserves döntéseket kellett meghoznia, írja a Népszabadság. Tukacs szerint egymásnak is ellentmondó nyilatkozatok hangzottak el a választási kampány során a jelenlegi kormánypártoktól az adócsökkentésről, és az sem világos, milyen lépéseket tervez a kormány a hiánnyal vagy a devizahitelesekkel kapcsolatban.

Az MSZP politikusa szerint ha a kormány nem ad gyors válaszokat, azt a forint-euró árfolyam stabilitása bánja. Tukacs István szerint a Varga Mihály vezette gazdasági tényfeltáró bizottság célja az, hogy lehetőséget adjon az Orbán-kormánynak arra, hogy felmentse magát az elmúlt években és a kampány alatt tett ígéretek alól.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/8746

Ajánljuk még a témában