Tóni, te nem vagy valódi

2015. szeptember 02. 16:30

Egy olyan ember ne magyarázzon sorskérdésekről, aki a drogmaffia pártján áll.

2015. szeptember 02. 16:30
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Hallom, elkalifázta magát, a védjegyévé vált rendíthetetlen határozottsággal, hogy ugye akarunk-e kalifátusban élni, pláne a gyerekeink, de igazából nem erről szeretnék beszélni, hanem a rogánságról magáról.

Nem rossz téma egyébként ez se; már kórusban csahol az egész alom, hogy „tessék, ide vezetett a szabadság meg a jólét”; adódik ebből a következtetés, hogy kevesebb szabadság meg jólét a megoldás, amiben az a vicces, hogy a kalifátus programja kiköpött ugyanez. Na de a köpésről megint eszembe jutott, mivel is akartam feltartani bokros eltökéltsége közepette.

Arról volna szó, hogy egy olyan ember ne magyarázzon sorskérdésekről, aki a drogmaffia pártján áll.

Márpedig Rogán úr kétségkívül azon a párton álldigál, immár nyolc hónapja. Ezt tőle magától tudom, ugyanis pontosan ezzel a karakán sarkossággal tudatta az országgal, hogyaszondja »aki a drogszűrést ellenzi, az tudatosan vagy nem tudatosan, de végül is a drogot támogatja.«

Akkor ugyanis nem a bevándorlás, hanem a drog ellen vívtunk élethalálharcot, akkora epikus stratégiai probléma volt éppen – aznap –, hogy muszáj volt mindenkinek állást foglalnia: a kötelező drogtesztre szavaz, vagy a maffiára. És Rogán úr azzal az elvárással szólalt meg így, hogy ezt vegyük komolyan. Oké, vegyük.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. szeptember 02. 23:51
Irtó kínos ennyi jobbos geci közt rágondolni, hogy lehet rólam is valaki azt gondolja, hogy magyar tehát jobbos geci.
Zoli atya
2015. szeptember 02. 22:31
https://www.facebook.com/gabor.nagy.543?fref=ts Jókat lehet röhögni a koszos taplón és a bejegyzésein, de az Arc mindent visz.
Szúnyog
2015. szeptember 02. 18:00
KopotTóta, a kereszténygyűlölő hülyeségét olvashattuk.
Mich
2015. szeptember 02. 17:48
Tóta, TE nem vagy valódi - de nem ám...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!