Váratlan helyen bukkant elő Orbán Viktor, nem érkezett üres kézzel (VIDEÓ)

2024. május 03. 12:38

A miniszterelnök elbeszélgetett a helyiekkel, még egy kávét is elfogyasztott.

2024. május 03. 12:38
null

Nyitókép: Orbán Vikor Facebook-oldala

Orbán Vikor villámlátogatást tett Jándon, amiről a miniszterelnök a Facebook-oldalán meg is osztott egy videót.

Jánd Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében található, népessége 2015-ben mindössze 778 fő volt. Orbán Viktor fehérgyarmati látogatása előtt tért be a faluba, ahol találkozott a polgármesterrel, elbeszélgetett a helyiekkel, megivott egy kávét, illetve ajándékba adott egy zsáknyi labdát, amit a gyerekeknek hozott.

Jánd határánál egy jól látható piros-fehér-zöld táblán a „no migration, no gender, no war” feliratot olvashatja az, aki arra téved. A tábla hátulján az „otthont, hitet, békét” felirat látható. 

„A migráció ugyanaz, mint az otthon. Azért nem akarunk migránsokat, mert meg akarjuk tartani az otthonunkat” – mondta Orbán Viktor a helyi lakóknak, majd azzal folytatta, hogy „az apa az férfi, az anya meg nő, az azt jelenti, hogy úgy, ahogy a Jóisten teremtette. Tehát, amikor azt mondja valaki, hogy hit, az azt jelenti, hogy no gender. A végén meg azt mondjuk, hogy no war, az meg azt jelenti, hogy béke.” 

„Min vitatkoznak ezek a derék jándiak, mikor ez a kettő pont ugyanazt jelenti” – zárta a miniszerelnök

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2024. május 03. 20:43
Végh Antal szülőfaluja.
mreinstand-2
2024. május 03. 17:37 Szerkesztve
Vajon milyen az életszínvonal Jándon, két évtizednyi korlátlan otbán-rémuralom után? Azt tudják a jándiak, hogy milyen főúri uradalomban él az orbán-klán és ez csak a látszódó vagyon? Vajon a jándi jobbágyok értik azt a szót, hogy “gender”, vagy csak a hazug orbáni interpretációját? Ocsmányabb, kártékonyabb alakot még nem termelt ki magából ez a nemzet.
Mandiner444hu
2024. május 03. 17:29
2024. Hát eljött ez a pillanat is. Köszi Fidesz hogy megakadályoztad a migráns beáramlást. Pikó Andrásék, arab muzulmánokat és indiai jelölteket indítanak a budapesti önkormányzati választáson. https://jozsefvarosujsag.hu/itt-vannak-a-jeloltek/ "A Pikó-csapat a következő indulókból áll a választási körzetek (evk) sorrendjében (zárójelben a körzet száma): Shakkour Aram, Szikra Mozgalom (4), Abd El Rahim Ali, DK (6)"
bhölömbika
2024. május 03. 16:01
A miniszterelnök úr még a legkiszolgáltatottabb réteget is átveri csak azért hogy tömjön egy kis pénzt a zsebébe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!