Fidesz vs. Fidesz

2015. április 11. 12:58

Az Orbán–Simicska-háború kirobbanása óta a Fidesz-kormány heves kampányba kezdett a Fidesz-kormány ellen.

2015. április 11. 12:58
Cseri Péter
Népszabadság

„Jó eséllyel bekerülhet a politikatörténeti tankönyvekbe a kormánypártok hatalomtechnikai újítása: az Orbán–Simicska-háború kirobbanása óta a Fidesz-kormány heves kampányba kezdett a Fidesz-kormány ellen. Ha közelebbről vesszük szemügyre a dolgot, kiderül: valójában a harmadik Orbán-kabinet rontott rá a másodikra.

Szó, mi szó, Lázár János és kommunikációs csapata nincsen valami jó véleménnyel az elmúlt évek kormányzati teljesítményéről, legalábbis azon szeletéről, amely bármilyen módon is kapcsolódik a Közgép-tulajdonos tevékenységéhez. A kancelláriaminiszter és társai a nyilvánosság előtt visszafogottan fogalmaznak, ha szóba kerül Simicska Lajos neve, ugyanakkor a nagyvállalkozó személyéhez köthető ügyletek egymás utáni leleplezésével ellenzéki pártokat megszégyenítő, látványos kormánykritikát gyakorolnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. április 11. 20:26
Nem lehetne inkább Friss Róbertet, vagy Lendvai Ildikót? Azokat már megszoktam.
gudmen
2015. április 11. 16:08
két posztkomcsi haramiabanda fosztogatja a jonépet 20 éve..és választok 65-70%-nak két évtized nem volt elég, hogy rájöjjön a trükkre.. miért nincs elszámoltatás? miért van az, hogy kivétel nélkül milliárdos lett mindkét oldal felsökasztos politikusa? a rendszerváltás ota fajsulyos politikust nem ültetett le egyik kormány sem? hol balos a biroság, hol jobbos az ügyészség... a szinfalak mögött nagy egyetértés...de még paktumot is el tudok képzelni.. ahogy keller laci nem talált fideszes tolvajt..ugy budai gyuszi sem.. két alávalo brigád..soha többet fidesz-maszop maffia!
Viz Elek
2015. április 11. 14:25
A Gyurcsány féle dk és az Orbán féle fidesz csereszabatos, még egymás szlogenjeit is nyugodtan felhasználhatják. Csak 1-2 szót kell felcserélni attól függően, hogy melyik van kormányon és melyik ellenzékben.
di maggio
2015. április 11. 14:07
Van egy fogadásom,a következő választást is a patás nyeri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!