Kocsis Máté komoly veszélyre mutatott rá az ellenzékkel kapcsolatban (VIDEÓ)

2024. május 01. 12:27

Mint mondja, lemásolja a baloldal a két évvel ezelőtt sem működő kampányát, csak mást tolnak a kirakatba.

2024. május 01. 12:27

Fotó: Kocsis Máté Facebook-oldala

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádiónak adott interjújában rámutatott, gyakorlatilag lemásolja az ellenzék a két évvel ezelőtt sem működő kampányát, csak mást tolnak a kirakatba.

„Világosan látszik, hogy az új baloldali szereplők mögött a régi, »datadatos világ” és az ellenzék 2022-es külföldi támogatói állnak.

Ugyanazt a struktúrát, amit a régi kampányban a baloldali pártok mögé felépítettek, azt most áttették máshova, de a cél ugyanaz”

– erősítette meg a Fidesz frakcióvezetője, aki hozzátette: külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik, amelynek célja nem egy ember felépítése, hanem egy háborúpárti baloldali kormány felállítása.

„A lényeg az, hogy ezek a külföldi finanszírozók a magyar kormányon akarnak sebet ejteni, hogy mielőbb fel tudjanak állítani egy háborúpárti, baloldali kormányt Magyarországon” – fogalmazott Kocsis Máté.

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2024. május 01. 15:36
Parlamentben a feneketeket emeljétek fel , vidékre indulás kampányoljatok . Tessék dolgozni.
szarvas-2
2024. május 01. 15:16
Ezt mi is kitaláltuk "itt a végeken". :)
istvanpeter
2024. május 01. 15:07
Gyurcsány világosan és többször is megmondta már, hogy ők nem ellenzék, hanem fasiszta terroristák, akik a nemzetközi háttérhatalmi maffiával együttműködve, a magyar haza és a nemzet teljes lerombolásán és megkárosításán ügyködnek. Vagy is röviden szólva, nemzetrontó hazaárulók.
Osztap_Bender
2024. május 01. 13:10 Szerkesztve
Szóval kedves elvtárs! Történt módosítás a schadl-völner ügy kihallgatási jegyzőkönyveiben vagy nem az ügyészség részéről? Amíg erre nincs bizonyítható, egyértelmű válasz (igen vagy nem), addig minden erőlködésetek felesleges. Hinni a templomban kell, nem a honlapok és a fidesz göbbelszeinek tudósításait, állításait olvasva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!