Csutak

2013. november 19. 14:51

A szélsőséges csoportok otthonosan mozognak e közegben, s ennek az árát a testkultúra drágán fizeti meg.

2013. november 19. 14:51
A szerk.
NOL

„Nincs annál adekvátabb reakció egy NB I-es női kézilabda-mérkőzésen feltűnő »Veled vagyunk, Csatáry Laci!« szövegű molinóra, mint »Sieg heil!« kiáltásokkal válaszolni. Legalábbis néhány debreceni kvázi szurkoló (értsd: sportlétesítményeket látogató szalonnáci) biztosan ezt gondolja, mert így reagált a békéscsabai találkozón kifeszített drapéria láttán.

A szövetség vizsgálatot indított, mire a viharsarkiak közölték: nem a náci rémtettek elkövetésével vádolt Csatáry Lászlóra emlékeztek, hanem a Csutak becenévre hallgató drukkertársuknak üzentek. A kolléga korábban egy meccset sem hagyott ki, ám egy tragédiában elveszítette a családját, hajléktalan lett, súlyos alkoholproblémákkal küzd.

A férfival persze együttérezhettek volna úgy is, hogy arról ne mindenkinek az FTC-meccsen történt incidens és a vészkorszak jusson az eszébe, de legyünk megengedők, s tételezzük fel: tényleg csak az együttérzés motiválta az akciót. Ebben az esetben a szép gesztust csupán annak bárdolatlansága árnyalja, ám a hajdúságiak náci karlendítéseire és rikoltozására nem létezik magyarázat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2013. november 19. 19:36
Kellene valami jogdíjat kapjak, mert az általam készített kép Csutakról, már bejárta az egész médiát! Hajrá Csaba!
kjkj945
2013. november 19. 17:16
És hol a szürke ló???
kaktuszvirág
2013. november 19. 16:58
Én nem értem miért bűn ha valaki felemelt kinyújtott karral üdvözöl valakit. Ez egy természetes mozdulat,amikor távolabb levő(10-15 méterre)valakit akarunk üdvözölni,így híva fel a figyelmet magunkra.A rómaiak is alkalmazták ezt az üdvözlési formát és biztos vagyok benne,hogy nem ismerték Hitlert.A horogkereszt is Indiában lépten -nyomon ott van a romokon,mégsem lehet a pár ezer évvel ezelőtt élt indiaiakra ráfogni,hogy nácik.Ugyanez vonatkozik az élettér,és kitartás szóra is amelyek nem tudom mi okból nemkívánatosak.Egy szónak is száz a vége ezek a tetves liberálisok menjenek az anyjukba!
dávid
2013. november 19. 16:50
ó istenem ó istenem
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!