Szekunder szégyenérzetem van a háborúpárti ellenzék miatt

2024. május 03. 08:44

Magyarország a béke pártján áll – ez a mondat túlmutat egy kampányszlogenen.

2024. május 03. 08:44
Jurák Kata
Jurák Kata
Pesti Strácok

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

„2022. február elején a Momentum korábbi elnöke, Fekete-Győr András fogalmazott úgy, hogy Magyarországnak fegyverekkel kell támogatnia Ukrajnát. Szavai szerint a NATO- és EU-szövetségesekkel együtt »olyan lépéseket helyezhetünk kilátásba, amelyek jelentős mértékben növelnék Moszkva számára a költségeket, ha egy offenzíva megindítása mellett döntenének.«

Először is – szövetségeseinkhez hasonlóan – fegyvereket és humanitárius segítséget kell felajánlani az ukrán kormány számára – fűzte hozzá az egyébként katonaként szolgálatot sosem teljesítő politikus.

Én pedig csak annyit szeretnék megüzenni a háborúpárti baloldalnak: 

nem véletlenül nem szavaztak nekik bizalmat a magyar emberek és szenvedtek csúfos vereséget negyedszer is kétharmados többséggel megválasztott Orbán-kormányt hatalmazva fel az ország irányítására.

Tudják, talán nem ártana a háborús propaganda helyett a saját országuk védelmében gondolkodni. Esetleg tartalékos katonának jelentkezni, persze ehhez elengedhetetlen, hogy testben, szívben, lélekben és fejben is meg kell felelnie az elvárásoknak. És ezt valószínűleg nem sikerülne megugraniuk. ”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 04. 17:46
Hazudsz jurak. A békéről csak hazudozik a vétótlan aljas korrupt barom gazdàd. Mindeközben a szavazatával biztosított az eu. a magyarpusztító ukrán geci haverjaiknak a háborújukhoz: - 85+50+5 milliárd eurót, - 13 szankciós csomagot (a 14-et most kotyvasztja a komisszár gazdáiddal), - sok tucat szankcióhosszabbítást (a 14-en most ügyködnek az aljas gecik), 6 havonta, - a magyarok pénzén áramot, gázt, üzemanyagot, gyógyszert, kötszert, gyógykezelést, üdültetést. Ráadásként a magyargyűlölő aljas hohol bandából naponta tízezreket "menekültekként" pénzeltek, etettek. Megszavazott mindent a vètótlan köpcös geci csicska gazdád. Mindent is. A vámmentes, korlátozásmentes ukrán exportot, a magyar mezőgazdaság, méhészek tönkretételét is. A vétótlan köpcös geci kétszínű aljassága a komisszár haverjaikkal csak a rádás az eddigiekre! Nem azt kell figyelni, mit hazudoznak, hanem azt, amit csinálnak! Sose szavazz ilyen aljas hazug gecikre!
Valodi
2024. május 04. 15:22
... hát igen - egészséges lelkű embernek bizony szégyenérzete van, hogy ez még megtorlatlanul maradt: "... a katonák rutinszerűen használták a kivégzett áldozatok telefonjait, hogy hazatelefonáljanak Oroszországba, gyakran órákkal áldozataik megölése után."
t-a-bandi
2024. május 04. 14:01
Magyarország éppen nem a béke pártján áll és ezt te, - kis tehetségtelen propagandista -, pontosan tudod. Magyarország ma az agresszor, a gyilkos oldalán áll és ez a te felelősséged is. Na, ettől kéne, hogy primer szégyenérzeted legyen, a szekundert hagyd meg nekem az ilyen "cikkek" miatt.
orrban
2024. május 03. 21:05
Ciganyszaros a szád jumurdzsák szutyok kurva!:DDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!