Dárdai Pál legkisebb fia a szezon végén távozhat a Herthából – meg is van, melyik topligás klubban folytathatja

2024. március 13. 22:34

A legifjabb Dárdai, Bence szóveli megállapodást kötött egy első osztályú klubbal.

2024. március 13. 22:34
14 September 2023, Berlin: Soccer: Photo session at Hertha BSC, portrait photos at Schenckendorffplatz. Bence Dardai Photo: Andreas Gora/dpa (Photo by Andreas Gora / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

A Magyar Nemzet vette észre, hogy Florian Plettenberg, a német Sky Sports újságírója az X-en közzétett egy bejegyzést, miszerint Dárdai Pál legkisebb fia, Dárdai Bence az idény végén elhagyja a Hertha BSC-t és a jelenleg a Bundesliga 13. helyén álló Vfl Wolfsburghoz igazol. A riporter szerint minderről egyelőre csak szóbeli megállapodás született, és a játékos hosszabb távú szerződést köthet.

Információi szerint német utánpótlás-válogatott labdarúgó ingyen szerződik a zöld-fehér klubhoz, azaz anyaegyesülete mindössze némi nevelési kompenzációra számíthat érte. Pedig a legifjabb Dárdai-fivér játékjoga annak ellenére, hogy még mindig csak 18 éves, és egy másodosztályú klubban szerepel, a mértékadónak tartott piaci portál, a Transfermarkt szerint 2 millió eurót ér. 

Az ifjú középpályást nagy tehetségnek tartják, Dárdai Bencét korábban a Juventus és az AC Milan is szerette volna szerződtetni. 

Dárdai Bence egyelőre a német utánpótlás-válogatottban szerepelt, két bátyja közül az idősebbik, Palkó már bemutatkozott a magyar válogatottban 2022-ben a görögök elleni barátságos meccsen. Másik testvére, Dárdai Márton pedig épp a héten került be először a magyar nemzeti együttes keretébe, miután Marco Rossi szövetségi kapitány meghívóját követően a szívére hallgatott, és úgy döntött, hogy felnőttként a magyar csapatban szerepel majd. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Andreas Gora / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:01
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­ö­­g­ö­­s­­ ­­­l­­­á­­n­y­­o­­­k­­­ ­v­­­á­­r­n­­­a­k­­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!