Mi történik? – Dárdait nem menesztették a Herthától, mégis a lehetséges utódjával tárgyal a klub

2024. április 14. 16:09

A berlini klub szurkolóit feldühítette a hír, miszerint az egyesület vezetése másik edzővel folytatná a következő idényben.

2024. április 14. 16:09
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Bayern München - Hertha BSC mérkőzés kezdete előtt Münchenben 2023. április 30-án.

Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

A Hertha BSC szurkolóit nagyon feldühítette a hír, miszerint a klub új edzőt keres – és a hírek szerint már talált is. A Magyar Nemzet a  sport.de cikkére hivatkozva arról számolt be, hogy a berlini egyesület már meg is kezdte a tárgyalásokat Dárdai Pál utódjelöltjével, Kosta Runjaiccsal, aki legutóbb a lengyel Legia Warsawa vezetőedzője volt, ahonnan épp kedden menesztették. A szakember korábban a Kaiserslauternnél és a Duisburgnál is dolgozott.

Mindez azért meglepő, mert Dárdai Pált nem menesztette a Hertha

 – azaz a klub valószínűleg úgy döntött, nem hosszabbítja meg a magyar szakember nyáron lejáró szerződését. A Magyar Nemzet szerint a klubvezetés azért  döntött így, mert Dárdai a Hertha BSC Paderborn elleni meccse előtt rendezett sajtótájékoztatón egy újságíró kérdését követően szó nélkül elhagyta a termet

A magyar edző korábban sérelmezte, hogy Steffen Rohr, a Kicker újságírója a Hertha gyengébb meccseit követően azt írta, nincs koncepciója a csapatnak, és az említett sajtótájékoztatón is jelezte, hogy neki nincs mit mondania. Az újságíró ennek ellenére ismét kérdezett tőle, ezért távozott a teremből, ami miatt a Hertha vezetése is felelősségre vonta, és a német sajtótól is kemény bírálatot kapott; többek közt hisztis gyereknek nevezték. 

Ezt is ajánljuk a témában

Feldühítette a szurkolókat a Hertha döntése

A Hertha döntése ezért is meglepő, mert a csapat Dárdai vezetésével az utóbbi meccseken jó eredményeket ért el, február-márciusban két vereség és három döntetlen mellett öt győzelem szerepel a klub neve mellett. 

Pénteken többek között Dárdai Palkó duplájának köszönhetően 4-0-ra győzték le a Rostock együttesét, és a szurkolók óráisi ünneplésben részesítették az edzőt és csapatát a meccset követően. 

Nem csoda, hogy a Hertha drukkerei értetlenül állnak a Dárdai utódjáról szóló híreket látva. Az egyik legnagyobb szurkolói csoportban megosztott ezzel kapcsolatos cikkekre  a dühös reakciók érkeztek és a bejegyzéshez fűzött hozzászólások közül a legtöbb lájkot ez kapta: „Mik ezek a hírek Pál utódlásáról? Jó edzőnk van. Nem lehetne megkönnyíteni a dolgát?”

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:45
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­g­ö­­­s­ ­­l­á­­­n­­y­o­­k­­­ ­v­­­á­­­r­­­n­­­a­­k­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Kétes
2024. április 14. 20:49
A kib@szott német újságíró elmondta a kib@szottul ostoba véleményét, hogy nincs koncepciója Dárdainak. Erre mit mondhatott? Azt, hogy de igen van? De a kib@szott német újságíró újra elmondta, hogy nincs koncepciója Dárdainak. Legkevesebb, hogy elment a sajtó tájékoztatóról. Ő még így is úriember volt.
letsgobrandon-2-2
2024. április 14. 18:51
🍓 ️ Vén buzi fideszesek sz­­ex­­et ak­ar­n­­­ak, ba­­sz­­d m­­eg ők­­­et 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
altona-2
2024. április 14. 18:50
Hányszor szarnak még szájba palkó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!