Szexuális erőszak miatt beperelték Axl Rose-t, a Guns N' Roses énekesét

2023. november 23. 08:46

Sheila Kennedy egykori Penthouse-modell szerint az eset 34 évvel ezelőtt történt.

2023. november 23. 08:46

Egy volt modell azzal vádolta meg a Guns N' Roses frontemberét, Axl Rose-t, hogy 34 évvel ezelőtt szexuális erőszakot követett el – derül ki a New York-i legfelsőbb bíróságon szerdán benyújtott keresetből. A Guardian szerint Sheila Kennedy, egy korábbi Penthouse-modell azt állítja, hogy 

Rose erőszakosan bántalmazta őt New York-i szállodai szobájában 1989-ben, amikor a lány 26, a férfi pedig 27 éves volt.

A nő állítása szerint Rose kokainnal és alkohollal kínálta a vendégeit, majd amikor Kennedy kiment a fürdőszobába, Rose állítólag az ajtó előtt várta. Miután a lány kijött, Rose „a falhoz szorította Kennedyt és megcsókolta”. Ezt követően Rose „a földre lökte, a hajánál fogva megrángatta és lefogta a kezét, szexuálisan bántalmazta őt”. A keresetben az áll, hogy 

Kennedy nem járult hozzá az aktushoz.

 „Megértette, hogy az a legbiztonságosabb, ha az ágyban fekszik, és megvárja, amíg Rose befejezi a bántalmazását. Rose meg sem próbálta megkérdezni vagy ellenőrizni, hogy Kennedy beleegyezett-e ebbe. Úgy bánt vele, mint egy tulajdonnal, amelyet kizárólag a szexuális élvezetére használt” – áll a keresetben.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robogo72
2023. november 23. 17:12
Mi ez ? Engem már be sem akarnak perelni zaklatásért ? Én már szart érek ???
Spiritmonger
2023. november 23. 16:34
Engem gyíkká változtatott! Igen! Gyíkká? De már elmúlt.
allen9
2023. november 23. 15:49
34 évvel ezelőtt sikitozva ette a szarát minden nő, hogy lefeküdhessen vele. Pont neki lett volna szüksége ilyen népszerűséggel, ennyi pénzzel erőszakra. Édesfaszom.
5m007h 0p3ra70r
2023. november 23. 12:07
A nő egy putyinbérenc, most megleckéztetik Akszel Rózsit, mert ukrán zászlók voltak a színpadon. Örülhet, hogy nem novicsokkal a viszkijében kiesett egy szállodai ablakon egy száguldó vonatból az autójaban ülve miközben az felrobban ahogy lezuhan egy helikopterrel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!