Elfogták a tatabányai szexuális ragadozót (VIDEÓ)

2024. február 19. 20:33

Egy hónapra már el is rendelték a letartóztatást.

2024. február 19. 20:33
null

Szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt a Tatabányai Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki Tatabányán rátámadt egy óvónőre február 9-én reggel, derül ki a helyi törvényszék közleményéből.

A kényszerintézkedésre azért volt szükség, mert fennáll a bűnismétlés veszélye, valamint megnehezítheti a bizonyítási eljárást. Dr. Horváth Sándor, a vármegyei főügyészség szóvivője elmondta, hogy a végzést az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője fellebbezést jelentett be – közölte a KEMMA.

A kezdetleges történeti tényállás szerint a férfi egy tatabányai lakótelepen támadt rá az óvónőre és ököllel ütlegelte az arcát, majd a vállánál meglökte, a földre taszította és szexuális erőszakot akart elkövetni. Ezek után a nőtől a pénze és a telefonja átadását követelte. Az asszony végül háromezer forintot adott át támadójának. Portált az eset után az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta, hogy a 40 év körüli nőt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Pár nappal később, a férfi ismét lecsapott. Február 16-án Tatabányán, a Mártírok útján szintén molesztált egy nőt. 

A férfi áldozata elfutott a helyszínről, és azonnal bejelentést tett a rendőrségen, részletes személyleírást adva.

Az előző esetet követően begyűjtött információkat kiegészítve az új adatokkal a nyomozás új lendületet vett. Még aznap, vagyis 16-án a tatabányai nyomozók elfogták a 25 éves helyi férfit, akinek nem először gyűl meg a baja a törvénnyel: négyszer volt már büntetve, legutóbb rablás kísérlete és más bűncselekmények miatt. 2023. szeptember 26-án szabadult a három év szabadságvesztésből.

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Temeráf
2024. február 20. 10:37
Melegétkeztetésre küldeni! Be kell dobni az oroszlánokhoz, élve mesztelenül.
Welszibard
2024. február 20. 07:31
A többszörös visszaeső rabló tánclépésekkel besétált a zárkába. Újabb ingyen ebéd, reggeli, vacsora, fűtött szállás. Nem szeret dolgozni, csak rabolni, meg erőszakolni. Tartsuk el mi?
radnoti-3
2024. február 20. 06:31
Tatabányán majd tisztára mossa a helyi kormányhivatal vezetője! Gulyás Renáta már készúl felvenni a pénzt az áldozatvédelem kasszájából! Utána Sztán Kingával együtt készíti elő a gyermekek táboroztatására szánt eu-s pénzek elosztását a zsámbéki Koddermann erzsébettel!
fekete-hunyor
2024. február 20. 04:06
Ha már hozzá nyúlnak a törvényhez, helyesen, egy füst alatt emeljék jelentősen a bünti tételt is. Ja, és nincs jó magatartás miatt előbb kiengedés a böriből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!