Deák Dániel bekérte az 5 milliós jutalmat Márki-Zaytól

2022. február 03. 12:57

„Elküldtem Márki-Zay Péternek SMS-ben állításainak cáfolatát” – írta a politológus, és azt kérte, utalja át a miniszterelnök-jelölt az 5+1 milliót egy fogyatékossággal élő embereket támogató alapítványnak.

2022. február 03. 12:57
null

Márki-Zay Péter ötször egymillió forintot ajánlott fel annak, aki bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a Fidesz nem hazudik, amikor azt mondja, hogy Márki-Zay 

Deák Dániel közösségi oldalán megosztott videóban reagált Márki-Zay ajánlatára, a felvételeket pedig el is küldte a baloldal miniszterelnök-jelöltjének, valamint sajtósának, a korábbi ATV-s Simon Andrásnak. 

Kedves Péter! Bebizonyítottam, hogy nem mond igazat. Kérem, utalja át az 5+1 milliót egy fogyatékossággal élő embereket támogató alapítványnak. Köszönettel, Deák Dániel”

– írta a politológus.

Nyitókép: John Thys / AFP

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2022. február 07. 12:28
Mi magunkat védjük, csak te is belekerülsz a szórásba. Vedd bónusznak...))) Oszt' keseregj tovább.
Prague
2022. február 05. 11:26
Deák! Te egy undorító provokátor vagy. A gondolataid, az írásaid hányingert keltőek. Persze a lebutított Fidesz rajongóknak más sem kell. Még két hónapig írhatod a hülyeségeidet, aztán a Blahán fogsz kéregetni te kis féreg...
Kamov
2022. február 04. 18:31
Ki mit mond, ura legyen szavának.
Csak felfelé
2022. február 04. 18:26
@ventrotty Nekem nincs gazdám,csak hazám és lelkiismeretem.De te jól felmondtad a propaganda dumát.Én ott voltam 89 be a Hősök terén,amikor még tiszta becsületes fideszesek voltak.Mára maradt az akkori orbán paródiája,és ti .Fossátok a hazugságot,de ahhoz gyáva,gerinctelenek vagytok,hogy a másik szemébe mondjátok szemtől szembe egy személyes vitában,ezért nem áll ki sem orbán,sem lázár,sem,daniella vitára.Arról pedig ki hogy kap pénzt az írásért,azért néz a tükörbe,én a saját nem lopott pénzem ből támogatom MZP kampányát,aki nem tanult soros ösztödíjjal Londonba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!