Szomorú hír: Gálvölgyi felült a baloldali hazugságvonatra

2023. augusztus 15. 14:57

A színművész igyekezett megfelelni az elvtársaiknak.

2023. augusztus 15. 14:57
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Örömmel konstatálhatjuk, hogy Gálvölgyi János egészsége újra a régi. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész ugyanis mintha kötelező lenne ismét felült a baloldali hazugságvonatra. Ilyenkor nyáron a baloldali médiumok központi témája, hogy milyen elképesztően drága a Balaton és azon belül valamiért legtöbbször a lángos árával szeretnek példálózni. A színművész is igyekezett megfelelni az elvtársaiknak, a következőkkel magyarázta, hogy miért nem a Balatonnál piheni ki a fáradalmait:

»A magyar tenger már nem olcsóbb a mallorcai tengerparti nyaralásnál. […] Soha nem gondoltam volna, hogy a luxustermékek között nem valamelyik olasz vagy francia divattervező ruháját vagy táskáját említik, hanem a lángost«

Ez a baloldali toposz természetesen, mint ahogy az összes többi, nem állja ki a valóságpróbát. Az Oeconomus Gazdaságkutató még a nyári szezon elején vizsgálta a lángosárakat és arra jutott, hogy a sima lángos ára a Balatonon a déli parton idén május elején jellemzően ezer forint körül alakult, míg az északin kilencszáz forintba került. Ez nagyjából megegyezik a tavalyi szezonális árakkal.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2023. augusztus 21. 12:44
Nem hallottam ennek a valaha volt színésznek, ma már csak egy vörös libsi szócső, a véleményét a geri farkokról. Abba is belehalhatott volna, hogy a mentő az út akadályok miatt még többet késik! Akkor karigenyó lett volna a hibás a haláláért, mert akadályozta a mentőket? Na erre varrjál gombot, te kivénhedt farok!!!
abcugabcug
2023. augusztus 19. 07:35
Kedves csb: most mennyi (ez kimaradt)
Megtalálta
2023. augusztus 15. 18:02
Hát nem most ült fel arra vonatra. 2000 óta ebből él.
catalina11
2023. augusztus 15. 17:42
Szomorú hír: Gálvölgyi felült a baloldali hazugságvonatra" gusztustalan figura...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!