Gálvölgyi János reagált Győrfi Pál kijelentésére!

2023. június 06. 19:13

„Nem tudok elég hálás lenni azért, ahogy velem, velünk bántak” – fogalmazott a színész.

2023. június 06. 19:13
null

A Mandiner korábban közölte Győrfi Pál azon kijelentését, amely szerint nincs olyan, hogy VIP-mentő.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője kijelentésére most reagált Gálvölgyi János – írta meg az Egészségkalauz.

„Üzenem annak az embernek, akinek a nevét sem mondanám ki, hogy nincs protekcióm. És üzenem mindenkinek, hogy a betegségben, meg a temetőben nincs protekció. Mindenkivel úgy bántak, hogy számomra csodálatos volt, és

A legnagyobb tisztelettel és köszönettel vagyok irántuk” – árulta el Gálvölgyi János.

***

Nyitókép: MTVA / Hagyaték: Keleti Éva

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagytamas-2
2023. október 20. 05:13
Lemaradt. Van "protekció" Bizonyos munkahelyekre, személyekhez automatikusan megy a rohamkocsi, feltéve, hogy szabad. Látatlanban kimerem jelenteni a "művész úrért nem egy ford tranzit ment.
nagytamas-2
2023. október 20. 05:08
Vegyünk egy egyszerű példát. Budapesttől 25 kilométerre van Veresegyház, Erdőkertes, Szada, Őrbottyán, Csomád. Gyakorlatilag egybe épülve. Mentő állomás. Gödöllő, Vác, Budapest. Csak vicc a 15 perc, ha nincs az állomáson a risztható egység. Ami még púderozza dolgot, a néhai szállító autókat kinevezték mentő autónak. Tehát simán bárhova odaküld egy első ellátó egységet, mentőautót. Innentől a beteg szerencséjén múlik, hogy milyen szakmai szinten áll a csapat. Régi kedves mondása a mentők vezetőségének, a "nyugatiig áll a sor" Ez alapjában igaz, csak a kilépők vagy a belépni szándékozók soráról beszélnek?
kishal
2023. június 07. 11:26
János lassan kezd mindenre emlékezni...
fogas paduc
2023. június 07. 09:36
Szóval pangásos szívelégtelensége van. Nem gyógyult meg, mi több a rosszullét ismétlődni fog......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!