Újra színpadra állt Gálvölgyi János, így fogadta a közönség

2023. június 16. 21:38

A művész a Pintér Béla Társulat tagjaként, a Marshal Fifty-six című darabban tűnt fel.

2023. június 16. 21:38
null

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Gálvölgyi János a napokban tért haza a kórházból, miután bakteriális szív- és tüdőelégtelensége volt. Az eset olyan súlyos volt, hogy a művész lélegeztető-gépre került, mélyaltatásban tartották.

A Blikk beszámolója szerint Gálvölgyi János péntek este a Pintér Béla Társulat tagjaként újra színpadra állt a Marshal Fifty-six című darabban. A portálon azt írják: a művész színpadra lépését azonnal vastaps és ujjongás fogadta a közönség részéről, a Blikk szerint a publikum egy emberként ünnepelte a színészt, akinek játéka éppen olyan életerős volt, mint korábban.

Nyitókép:  MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. június 17. 14:53
Majd akkor fog meglepődni Gálvölgyi bácsi, ha a következő darab próbáján valaki a saját kakájába maszturbál..:)
Jabu
2023. június 17. 10:03
Gyűlölködő fideszmagyarok Telesírjátoka párnátokat Erdélyért, de ha valaki nem úgy magyar, ahogy szerintetek kell, már nem bírtok magatokkal.
Zsolt75
2023. június 17. 09:25
Najóvan. Máskor, ha nem kap levegőt, tessék orvoshoz menni.
apro_marosan_petergabor
2023. június 17. 08:45
Gálvölgyinek lejárt már a garanciája, na nem egészégi szempontból, éljen még 30 évet egészségesen - a színpadon, de már régen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!