Puzsér a Nacsa-interjúról: Egy reszkető jobbágy óvatos és nyálkás helyezkedését láttam

2023. április 03. 22:06

A kritikus szerint a humorista legutóbb akkor volt vicces, amikor Medgyessy Péternek hívták a miniszterelnököt.

2023. április 03. 22:06
null

Puzsér Róbert is megszólalt az elmúlt napok legnagyobb vitáját kiváltó ügyről, Nacsa Olivér Karc FM-es nyilatkozatáról. A humorista a pénteki műsorban egy Pottyondy Edináról szóló kérdésre ezt mondta: 

a humor nem egy női műfaj.”

Majd megjegyezte, hogy azt sem tartja szerencsésnek, hogy „a poént trágársággal helyettesítik”.

Pottyondy Edina reakciójára még nem visszakozott, de hétfő reggel mégis bocsánatot kért a humorista.

Többször neki kellett futnom, hogy meg tudjam hallgatni. Egy reszkető jobbágy óvatos és nyálkás helyezkedését láttam. Annyira kellemetlen volt, hogy újra meg újra meg kellett szakítanom a műsor hallgatását” – kommentálta az esetet Puzsér, aki mellesleg Pottyondy Edina élettársa és gyermekének apja.

„Minden személynél, akire rákérdeztek, egy jelzőt mondott Nacsa Olivér, és azt is valami nagyon kínos 6-8 másodpercen keresztül gondolkodott, hogy milyen jelzőt mondjon. Szinte lehetett érezni azt a kéztördelő nyomorult jobbágytempót, hogy a gazdáim is legyenek elégedettek velem, de a baloldal se utáljon meg” – mondta el véleményét az interjúról Puzsér.

Nacsa konkrét kijelentését – hogy a humoristák között jóval kevesebb a nő – a műsor többi szereplője helyeslőleg fogadta, és úgy nyilatkoztak, hogy nem látnak benne különösebben sértő dolgokat,

Puzsér azonban azt kifogásolta, hogy Nacsa nem mert véleményt mondani Pottyondyról, helyette általánosságban a nőkről kezdett beszélni. 

A kritikus szerint nemcsak Nacsa konkrét kijelentésével volt baja a kommentelőknek, hanem az elítélő hozzászólások sorozata egy folyamat betetőzése volt, csakúgy, mint Schobert Norbert emlékezetes, 2020 januári videója esetében, ahol a fitneszedző arról beszélt, hogy a szülés után a súlyfelesleget ledobni nem képes nőket már nem kívánják a férfiak, ami a párkapcsolatok végéhez vezethet.

„Már gyűlt, gyűlt a társadalom pszichéjében a viszolygás, ami felfakadt. Nacsa Olivérrel kapcsolatban ugyanúgy van egy általános értetlenség és frusztráció: itt van ez a csávó, aki emberemlékezet óta nem volt vicces, akkor volt utoljára vicces, amikor Medgyessy Péter volt a miniszterelnök” – vélte a kritikus.

Nyitókép: YouTube

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 04. 16:51
A baginacsa a fábri nyomában..nem nagy életpálya..:)
KBA98
2023. április 04. 16:38
Puzsér a - 0 !!!!!!!
amca
2023. április 04. 15:21
Csigazabáló ,aki: 20 éves koráig minden nap behudjozott.. a nadrágba Minden éjjel beszahart a nadrágba Éjjelente felsírt... Még jó hogy nem lett seriakiller...
Pestisdoktor
2023. április 04. 15:02
Legalább már tudom ki írja a szöveget Pottyantós videóihoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!