Márki-Zay kampányfőnöke elismerte: vannak tárgyalások Ukrajna és a magyar baloldal között

2022. március 29. 21:38

Zaránd Péter szerint azonban ez nem jelent biztonsági kockázatot a magyar embereknek.

2022. március 29. 21:38
null

Zaránd Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltjének kampányfőnöke reagált Szijjártó Péter azon kijelentésére, miszerint

egyértelmű megállapodás született a magyar baloldal és Ukrajna vezetése között, ami Magyarország biztonságát és ellátását is veszélyezteti. 

Márki-Zay Péter kampányfőnöke a Telexnek a háttértárgyalások létezését elismerte, de véleménye szerint ez nem jelent biztonsági kockázatot a magyar embereknek – számolt be a Magyar Nemzet.

Márki-Zay már nagyon várja, hogy találkozzon Zelenszkijjel

Zaránd Péter szerint sem Márki-Zay Péter Twitter-posztja, sem semmilyen háttértárgyalása nem jelent biztonsági kockázatot a magyar emberek számára.

Az ügy előzménye, hogy Márki-Zay Péter nemrég a Twitter-oldalán biztosította arról az ukrán elnököt, hogy mellette áll, és már nagyon várja, hogy személyesen is találkozzanak.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn nyilatkozatot tett, miszerint egyre több helyről lehet visszahallani a nemzetközi politikai életben, hogy a magyar baloldal a világ több pontján is megígérte azt, hogy ha adott esetben kormányra kerül, akkor azonnal átengedi a fegyverszállítmányokat Magyarország területén, illetve rögtön elkezdi a fegyverszállításokat Ukrajnába, valamint haladéktalanul bevezeti a szankciókat az Oroszországból irányuló energiaszállításokra.

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Buta kán
2022. március 30. 20:05
Ez a rohadt patkány milyen minőségben tárgyal zelenszkíjjel,akit egyébként következetesen jeszenszkijnek nevez? Mint porszívó-ügynök? "Nyugi volodimir,ha hatalomra jutunk,küldünk 41 tonna papírporzsákot." Mégis mi a faszt képzel magáról ez a senkiházi? Egy ideális világban addig baszkodnák oda a rusnya pifáját bármihez,ami szilárd és dudoros,míg 5 nap nem kellene ahhoz,hogy levakarják róla az agyvelejét.
Tuskó Hopkins
2022. március 30. 14:59
Még néhány nap és el fogjuk takarítani a hazaáruló fajtáját.
Dezsőke
2022. március 30. 13:34
MÁRKI! UGYE NEM EZT AKARJÁTOK? VÉLETLENÜL SEM? ÉS AZT TUDJÁTOK, HA NEM AKARJÁTOK IS BEKÖVETKEZHET EZ EGY-EGY ROSSZ DÖNTÉSETEK MIATT? MÁRKI ÉS ZELENSZKIJ FEGYVERSZÁLLÍTÁSI STB. MEGÁLLAPODÁST ÍRT ALÁ, A FELELŐSSÉG NEM CSAK ŐKET TERHELI, MINKET IS HA MEGSZAVAZZUK AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁST! OLVASD EL, MIT IDÉZHET ELŐ EGY ATOMHÁBORÚ! Egy éven belül az egész emberiség meghalna - mert megfagynának vagy éhen halnának a nukleáris tél miatt azok is, akiket a háború közvetlen hatása megkímélt (főként Afrikában és Dél-Amerikában). Azok járnának a legjobban, akiket a közvetlen hatás ér és azonnal elpárolognak. Nagyon sokan csak 1-2 napon belül halnának meg - a lökéshullám okozta mechanikai sérülések miatt, a tűzgömb miatti égési sérülések miatt, füstmérgezésben vagy sugárbetegségben. Aztán jönne a következő hetekben a második hullám. Nukleáris hamu peregne az égből világszerte - mint az Etna környékén nemrég annak a kitörésekor, csak ez radioaktív is lenne. Ettől és a világszerte égő erdők füstjétől sokan megfulladnának. Plusz kiszabadulna a robbanások miatt rengeteg méreganyag ipari tartályokból és csövekből, megmérgezve a légkört, a vizeket és a talajt. Szökőárak és példátlan mértékű viharok pusztítanának. Talán több tűzhányó is kitörne pluszban, mivel a Föld kérgét olyan sok és heves lökés érné egyszerre a rengeteg nukleáris robbanástól. Végül a harmadik hullám a nukleáris tél. A füstfelhők szétterülnek, az ég általánosan elsötétül a háború utáni hetekben, és a tüzek elhamvadása után világszerte példátlanul hideggé válik a légkör. Mindenhol, még az Egyenlítőnél is mínusz lenne legalább egy éven át. Jellemzően szibériai hidegek lennének a világ legnagyobb részén. Vagyis a világ összes óceánja befagyna. Sehol nem lenne mezőgazdasági termelés, és elpusztulna a természetben élő növények és állatok legalább 99%-a is. Évek alatt lassan oszlana a sötétség és csökkenne a hideg, de senki nem tudja, hány év alatt állnának vissza a "normális" éghajlati viszonyok. Ha az emberek közül pár ezer itt-ott (bunkerekben) még mindezt is túlélné (ami elég valószínűtlen), akkor is ott lenne még egy ideig a különböző rákbetegségek veszélye számukra, főként a pajzsmirigyráké a radioaktív jód miatt. Egyébként, ha "újra kisüt a nap", az se biztos, hogy olyan jó, mert az ózonréteg is tönkremehet "mellesleg" a történtek egyik következményeként - és hogy mennyi idő alatt regenerálódna, az megint egy kérdés. Hogy az élővilág mennyire épülne újjá, azt nem nagyon lehet megsaccolni. Lehet, hogy a rengeteg méreganyag kiszabadulása és az erős radioaktivitás (no meg talán az UV sugárzás) az élővilágot a baktériumi szintig leborotválná. Az USA kormánya szándékosan igyekezett mindezt bagatellizálni mint lehetőséget az elmúlt évtizedek folyamán, ez egy tudatos politika volt, miközben szándékosan szították a hidegháborút Oroszországgal szemben. Itt van erről egy cikk angolul: http://keresztenyszocialis.blo..
Selamat
2022. március 30. 08:25
"Márki-Zay kampányfőnöke elismerte: vannak tárgyalások Ukrajna és a magyar baloldal között" Nos, a hír igaz, a Márkizajos ellenzék fegyvert és katonákat akar Ukrajnába vinni. És ez a tetves alak tegnap még arról hazudott a faszbukján, hogy őt megrágalmazták, és Szijjártó személyesen hazudott róla. Ez a "keresztény" mzp pont akkora hazug állat, mint az összes többi gyurcsány vezette ellenzéki! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=524419629044514&id=100044294431020&m_entstream_source=timeline
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!