Továbbra is diplomásnak állítja be magát Hajnal Miklós

2022. február 15. 12:26

Még mindig oxfordi fokozat szerepel az ellenzék XII. kerületi momentumos jelöltjének a LinkedIn-profilján.

2022. február 15. 12:26
null

A portál cikkének a megírása pillanatában továbbra is egyetemi fokozattal rendelkezőnek tünteti fel magát Hajnal Miklós a LinkedIn-profilján, noha már korábban bevallotta, hogy annak ellenére nincs meg a diplomája, hogy közgazdászként hivatkozott magára a nyilvánosság előtt, írják. Hozzátették, a Momentum XII. kerületi jelöltje

a világ legnagyobb üzleti közösségi hálóján úgy állítja be magát, mint aki az Oxfordi Egyetem alapképzésén szerzett szerzett diplomát (bachelor’s degree),

sőt a profiljához használt borítókép is a patinás brit egyetem egyik kollégiumát ábrázolja.

Emlékeztettek: Hajnal Miklós még tavaly novemberben az Indexnek nyilatkozva elnézést kért, amiért valótlanul állította, hogy közgazdász, így nehezen érthető, hogy az azóta eltelt hónapokban miért nem törölte profiljáról a hamis információt, írják. Azért is érthetetlen, hogy Hajnal Miklós miért nem változtatta meg a valótlan információt a LinkedIn-profilján, teszik hozzá, mert diplomabotránya már eddig is komoly kellemetlenséget okozott neki.

Hajdu Máriát felfüggeztették, mert szóvá tette Hajnal Miklós ügyét

Mint ismert, közölte az Index, a magát szintén diplomásnak beállító szocialista Bangóné Borbély Ildikó nemrég belebukott a botrányba. Ennek kapcsán vetette föl múlt héten Hajdu Mária, az LMP XII. kerületi politikusa, hogy az ellenzéki összefogásnak nem lenne szabad kettős mércét alkalmaznia, és elindítania a hasonló vétséget elkövető Hajnalt a Hegyvidéken. A politikus kiállására reagálva

mire ő bejelentette, hogy függetlenként elindul a XII. kerületben, írják.

Ahogy megírtuk, Hajnal Miklós a legutóbb azt nem találta el, hogy pontosan milyen státuszban van jelöltsége.

***

Visszatérő elem a diplomabotrány a baloldalon

A baloldalon egyébként nem Bangóné Borbély Ildikó botránya ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban közgazdásznak hazudta magát.

Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nyelvvizsga hiányában nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és a Corvinuson sem oktathatott volna. Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a Párbeszéd Magyarországért (PM) honlapján, hogy Karácsonynak PhD-ja van. 

A baloldalon egyébként nem  ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban . Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és . Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a , hogy Karácsonynak PhD-ja van. 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Geo
2022. február 16. 15:44
Kár, hogy csekély angol tudásotok miatt nem tudtok különbséget tenni a "tanulmányok" és a "végzettség" között. Úgyhogy: hazudtok
amca
2022. február 15. 15:36
Elmbeteg fegyö ö öö ö ö r nevű kriptaszökevény,azt mondta ehhez nem kell dploma. sic. 2 idióta 1 pár.
kmate1357
2022. február 15. 14:56
Hajnal Miklós sose mondta nyilvánosan hogy lenne diplomája, és semmilyen hivatalos dokumentumba nem írtba be:)
tetx
2022. február 15. 14:52
Gondolom április 4-én már állást keres azért kell neki kicsit fényezni a profilját. Csak mivel ez sem dolgozott életében, n tudja hogy gyorsan kiszűrik a hazudozást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!