Márki-Zay az ellenzéki pártoknak: Sokáig most már nem kéne marakodni a listás helyeken

2022. január 21. 12:51

A hetedik frakcióról a baloldal miniszterelnök-jelöltje úgy nyilatkozott: szeretett volna „jó embereket bejuttatni a Parlamentbe”, de a „békességért” lemondott erről.

2022. január 21. 12:51
null

Interjút adott a KlikkTV-nek a karanténban tartózkodó Márki-Zay Péter, a beszélgetésben szóba került ismét a hetedik frakció kérdése. Ezt az ötletet a baloldal miniszterelnök-jelöltje közvetlenül az előválasztás után lengette be, ám a hat ellenzéki párt nem támogatta ezt a kezdeményezést. Márki-Zay ezért végül lemondott a hetedik frakcióról, miután többen az összefogásból „emelt hangon” jelezték neki, hogy nem lesz saját frakciója.

Szerettem volna jó embereket, civileket, romákat bejuttatni a Parlamentbe [...], de hajlandó vagyok minderről lemondani a békességért”

– fogalmazott Márki-Zay. 

A műsorvezető megemlítette a listás helyekkel kapcsolatos témát is, és arra a felvetésre, miszerint a pártok marakodnak a helyekért, Márki-Zay úgy felelt: 

Most már sokáig ne marakodjanak. Állapodjanak meg minél gyorsabban [...] Mostantól kezdve el kell kezdenie mindenkinek dolgozni”

– figyelmeztette szövetségeseit Márki-Zay. 

Fotó: KlikkTV

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2022. január 22. 14:04
aszem a leglogikusabb az lenne, ha dupláznák a helyeket. 1 esélyes + 1 nem, vagy nem induló egy pártból. legalább is a dk ezt meg tudja csinálni, a többiek meg úgyis csak kegyelemből vannak ott.
syphax
2022. január 22. 08:06
MARAKOGGYATOK ÉS SOKASOGGYATOK--TI OKTONDI MARAKODÓK!!! NAGYON LLLLYÓ EZ "IGY" MINÉKÜNK.....
syphax
2022. január 22. 04:05
p.S.: JA! ÉS HA LEHET, LÁTNOM SE KELLJEN ŐKET......
syphax
2022. január 22. 04:04
Engem Márky-Zay-jal meg Gyucsánnyal kapcsolatban NEM ÉRDEKEL SEMMI. EGYETLEN DOLOGÉRT KÉREM AZ URAT: EZT A 2 EMBERT NE KELLJEN HALLGATNI, VAGY MINIMUM: A LEHETŐ LEGKEVESEBBET KELLJEN, HA MÁR NAGYON MUSZÁJ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!