Őshonos kisebbségek: Spanyolországban is elérték a minimális küszöbértéket

2021. január 31. 12:26

Az Írdalá.hu tette közzé, hogy a hetedik országban is megvan a siker. Felkészül Lettország és Szlovénia.

2021. január 31. 12:26
null

A Mandiner is hírt adott róla, hogy ugyan az Európai Parlament nagy többséggel támogatta a kisebbségvédelmi európai polgári kezdeményezést, az Európai Bizottság elutasította azt, mert szerintük nincs hatásköre az EU-nak, hogy a kisebbségi jogvédelem terén jogszabályokat alkosson. A küzdelem azonban folytatódik.

„Kedves Barátaink! Ebben a pillanatban elértük a 100%-ot Spanyolországban, ami azt jelenti, hogy sikerült elérni a hetedik országban a minimális küszöbértéket!Minden egyes állampolgárnak köszönjük munkáját, támogatását, amivel elősegítette sikerünket! A munkát folytatjuk! Mindent megteszünk, hogy még legalább egy-két országot kipipáljunk! Segítsetek ebben! Szlovénia, Lettország bízunk Benned, bízunk Bennetek kedves barátaink!” – írják az Írdalá.hu Facebook-oldalán.

Kép forrása: Írdalá.hu Facebook-oldala

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiiisteleeeki
2021. február 01. 11:21
hajrá
godless
2021. február 01. 09:07
Nagyszerű hír! Köszönet Pesty Lászlónak és a közreműködőknek. Pestynek a lovagkeresztje mellé ezért újabb magas kitüntetés dukál!
Gabsimen
2021. január 31. 18:34
Lettország - a jelenlegi tendenciák alapján - nem valószínű, hogy meglesz (bár nem kizárt), Szlovénia legkésőbb holnapra várható. Bár jó lenne a hitelesítés miatt a már meglévő országokban legalább 110%-ot elérni, hogy a hitelesítéssel ne legyen véletlenül se probléma.
dglaj
2021. január 31. 17:02
Tisztelt Pesti László Úr, nagyon szépen köszönjük ezt a nagyszerű eredményt. Köszönet a rengeteg munkáért, energiáért, amit ebbe a nemzetmentő feladatba fektetett. Egész csapatának köszönet és hála... Igaz Magyar Ember. Emlékszem a felvételeire a rendszerváltáskor, amelyeken bemutatta, hogy éjszaka teherautó számra mentették ki a "fehér ház"-ból a kompromittáló iratanyagokat - vitték a megsemmisítőbe, (hogy az evtársak szalonképesek maradjanak...) Az is nagyon bátor tett volt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!