A hvg.hu elől menekültek a fideszes képviselők

2013. december 16. 21:07

A mostani 98 százalékról 75 százalékra csökkenhet a végkielégítések különadójának mértéke. A kormánypárti politikusok vagy csak simán nem akartak nyilatkozni a hvg.hu-nak, vagy a telefonos trükköt dobták be az újságíró ellen, akivel Ágh Péter volt a legszigorúbb.

2013. december 16. 21:07

Január elsejétől a mostani 98 százalékról 75 százalékra csökkenhet a végkielégítések különadójának mértéke a közszférában. Vállalható kompromisszumnak nevezte a végkielégítések különadójának 75 százalékra történő csökkentését Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár kérdésre válaszolva sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten. A hvg.hu erről kérdezte a kormánypárti képviselőket a parlamentben.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dolby_dolby
2013. december 17. 15:39
Válaszlehetőségek: -Ha ön szerint rendben van, hogy az ATV megteheti, hogy nem enged jobbikos képviselőt a stúdióba, engedje meg nekem, hogy a egy bajai video ügy után ne válaszoljak a HVG kérdéseire. Köszönöm, viszlát! -Amikor bevezettük a 98%-ot maguk mit csináltak? Nyűszítetettek és fel voltak háborodva. Most csökkentjük az adója mértékét, mert nyűszit az eu is, és most meg ez a baj. Maguk nincsenek ellentmondásban? -Menjen, aztán kérdezzen ez ügyben luxus nyugdíj előtt álló szocialista politikusokat.
geraz51
2013. december 17. 11:15
Tudod te szerencsétlen,hogy a te modortalan hülye kérdésed mennyit jelent professzor Nagy Kálmán a világ egyik legelismertebb csontvelő átültető onkológusának?Meg sem hallotta.A HVG visszatért a Gavra szintre.Köszönni bemutatkozni legalább anyádnak szoktál?Bunkó állat,egy undorító szennylapban.
kukagyerek
2013. december 17. 10:36
Tényleg hányinger keltő, amikor egy mihaszna előkapja a telefonos trükköt! Nem hiába olyan a "tekintélyük", mint amilyen.
liberálzöld.
2013. december 17. 10:23
Addig örüljön a fidesz-bagázs, amíg nem a saját választóik elől kell menekülniük. Látta valaki a Babócsán forgatott filmet (ATV, földmutyi). Na ott a helyi fidesz vezetője nyilatkozott. Szerintem a Lázár, meg az Orbán nem mostanában megy oda "rezsicsökkentésfociszbadságharcelmúttnyócévbukottbaloldal" ügyben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!