Sztárújságíró-szemle a Kreatívnál

2012. február 29. 20:18

Hová jutottak a Kreatív egykori stábtagjai? A lap Mong Attila, Rácz Zsuzsa, Kiss Ádám, Galambos Márton, Kaczur-Somfay Dorottya és Bálint Ákos újságírók pályájáról és sikereiről írt.

2012. február 29. 20:18

Terézanyu is Kreatívnál dolgozott címmel emlékezett meg egykori újságíróiról a Kreatív. A lap hat korábbi munkatársának pályáját és sikereit foglalta össze egy-egy bekezdésében.

Mong Attila 1995-ben kezdő újságíróként került a Kreatívhoz, azóta a Magyar Rádió, illetve az Inforádió műsorvezetőjeként, a Manager Magazin főszerkesztőjeként, a Figyelő és a Magyar Televízió munkatársaként is dolgozott. Jelenleg az Origo szerkesztője és egy könyv megírásán is fáradozik. 2004-ben elnyerte a Joseph Pulitzer Emlékdíjat.

Rácz Zsuzsa, alias Terézanyu 2000 és 2001 között dolgozott a Kreatív főmunkatársaként; azóta írt három bestsellert és létrehozott egy Magyarországon egyedülálló női CSR-programot.

Galambos Márton, az Origo gazdasági rovatának vezetője 2004-ben újságíróként kezdett el dolgozni a Kreatívnál. Állítása szerint azért választotta ezt a pályát, mert Katona Éva és Szigeti Péter, a Kreatív volt, illetve jelenlegi főszerkesztői komolyan vették a munkájukat, és hittek abban, hogy egy kisebb szakmai lap is kitűzheti célként, hogy a legmagasabb elvárásoknak feleljen meg.

Kiss Ádám 2008-ban külsős szerzőként dolgozott a Kreatívnak. Jelenleg a Hírszerző vezető szerkesztője, emellett pedig rendszeresen jelennek meg publicisztikái különböző lapokban, tanulmánykötetekben, továbbá forgatókönyv-fejlesztéssel és videoklippel is foglalkozott az elmúlt időszakban.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. március 01. 09:50
A Főkefénél Pr. tanácsokat adni, az igen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!