Szalai Laura

2022. április 8. 7:28
Szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy van-e lehetőség az olykor a gyűlöletig menő szembenállás feloldására, mégis mindannyiunk kötelessége, hogy megőrizzük és erősítsük azt, ami összeköt bennünket – mondja Kövér László. A házelnökkel a választás és a népszavazás eredményét értékeltük.
9
2022. április 4. 12:20
Ha valaki egy kicsit is tárgyilagosan érdeklődik a politika, a politikai teljesítmény iránt, belátja, hogy Orbán Viktor valamit nagyon tud – mondja a Fidesz újdonsült parlamenti képviselője, aki vasárnap megnyerte a billegő körzetnek számon tartott Veszprém megyei 3-as számú választókerületet. Interjúnk.
1
2021. április 27. 14:00
A Mandiner információi szerint a politika, a gazdaság, a kultúra és a tudomány világának képviselői kapnak helyet az új kuratóriumokban.
32
2021. január 26. 7:00
„Abban biztosan nem leszek partner, hogy bárki légből kapott találgatásokkal bomlassza a magyar kormány egységességét” – hangsúlyozza az innovációs és technológiai miniszter. Palkovics Lászlóval beszéltünk a tárca eddig elért eredményeiről, a legnagyobb port kavart MTA-ügyről és a ciklus hátralévő idejében maradt teendőkről. Nagyinterjúnk!
10
2020. december 9. 7:00
Magyarország fair megállapodásra törekszik a közös európai célok elérésében – nyilatkozta lapunknak az innovációs és technológiai miniszter. A kormánynak ugyanakkor fontos a rezsiköltségek alacsonyan tartása.
4
2020. szeptember 17. 8:44
Miben fogadott Deutsch Tamás és Ujhelyi István a jogállamisági vita kapcsán? Visszafoglalná-e Erdélyt Szánthó Miklós? Melyek az USA bástya és billegő tagállamai? Önkormányzati választások Romániában, digitális turizmus, Rubik, Skool és Szűcs Nelli – megjelent az új Mandiner!
2020. augusztus 27. 7:08
Mit olvasott a nyáron Orbán Balázs és Mesterházy Attila? Miért jelentkeztek idén ennyire kevesen a felsőoktatásba? Hogyan alakult Trump és a republikánusok viszonya az évek során? Kárpátaljai nagycsaládosok és kortárs kalózok, Hegyi Zoltán és Demkó Attila írásai, Gilvesy Róbert borász portréja – itt az új Mandiner!
6
2020. augusztus 27. 7:00
Milyen könyveket olvasott a nyári uborkaszezonban Orbán Balázs és Mesterházy Attila? Mennyire politizálódtak át az uniós intézmények? Ma az Európai Uniónak milyen jövőképe van? Vitainterjú a Miniszterelnökség miniszterhelyettesével és az MSZP képviselőjével a friss Mandiner hetilapban!
18
2020. augusztus 13. 9:17
Életéről, nézeteiről és pályafutása fordulópontjairól is beszél Kovács István „Kokó” az 50. születésnapi nagyinterjújában a Mandiner hetilapban. Interjúzunk Kóka Jánossal, riportot közlünk Lánchíd-ügyben és Újbudáról, írunk a forrongó Libanonról és Hongkongról, s bemutatjuk a magyar agrárium értékeit mentő Tündérkertek mozgalmat is – megjelent az új Mandiner!
2020. augusztus 6. 12:59
Pozitív lenne, ha az emberek beismernék önmaguknak, hogy nem a világ a felelős a katasztrofális életükért, ha­nem ők maguk – mondja a Mandiner hetilapnak adott interjújában Csernus Imre, aki szerint már az óvodában el kellene kezdeni oktatni a mentálhigiénés konfliktuskezelést. A nyilvánosságtól jó ideje visszavonuló pszichiáterrel noszvaji éttermében beszélgettünk a magyarok lelkiállapotáról, férfi-női szerepekről és a fogyasztói társadalom ártalmairól.
7
2020. július 23. 9:00
Milyen az önkormányzatiság állapota 2020-ban? Milyen a tipikus DK-szavazó? Mi a maratoni EU-csúcs mérlege? Bolgár tüntetések, missziós orvosok és Farkas Richárd séf – itt az új Mandiner!
6
2020. július 9. 7:30
Novák Katalin családpolitikáról, Fideszről, Néppártról; demográfiai és hajléktalan-körkép; Ankara-Bécs konfliktus és 75 éves CDU; interjú Balogh Elemér volt alkotmánybíróval és Bognár Szilvia népdalénekessel – megjelent az új Mandiner!
2020. július 9. 7:00
„Mindenki azzal élhet, akivel szeretne, és azt sem mondjuk meg, hogy vállaljon-e gyereket egy pár, s ha igen, mennyit” – mondja Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Mandiner hetilapnak adott interjújában. A Fidesz alelnökével a demográfiai helyzetről, a sorosozásról,  Orbán Viktor egyik kedvenc rajzfilmjéről és a Fidesz néppárti tagságáról is beszélgettünk.
26
2020. július 2. 10:03
Mit gondolnak a kormány tudománypolitikai reformjáról az MTA elnökaspiránsai? Marad-e székében az évtizedek óta regnáló Lukasenka? Véget érhet-e Jemenben a 2015 óta dúló háború? Délvidéki magyar sikerek, Szalonna-interjú, Prieger Zsolt, Hegyi Zoltán és Ókovács Szilveszter írásai – megjelent a Mandiner új száma!
2020. június 25. 9:40
Mit keres Borbás Marcsi az Őrségben? Vissza tudja szerezni a Fidesz a főváros vezetését? Túl vagyunk a koronavírus-járványon a kutatóorvos szerint? Sapientia Egyetem, közbiztonság a bulinegyedben, Antifa-kisokos és Black Lives Matter, német EU-elnökség, Száraz Miklós György és Ókovács Szilveszter írásai – megjelent az új Mandiner hetilap!
2020. június 18. 9:10
Milyen állapotban vagyunk és hogyan változhat a világrend a koronavírus nyomán Matolcsy György szerint? Mit hozhat a következő időszak a cigányság számára? Új korszak jöhet a szlovák-magyar kapcsolatokban? Elveszett Jobbik-szavazók, szerb és horvát választások, Kelemen Barnabás hegedűművész; Balog Zoltán és Hegyi Zoltán írásai – megjelent legújabb lapszámunk!
2020. június 15. 13:49
„Csak olyan helyszínre küldünk iskolaőrt, ahol ezt igénylik, senkire nem kényszerítjük rá. Abban viszont elszántak vagyunk, hogy az iskolákban garantálni kell a tanulás és a tanítás feltételeit” – mondja a Mandinernek Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár. Tanévzáró interjúnkban az érettségi színvonaláról, a várható felvételi pontszámokról és a Nemzeti alaptantervet érő kritikákról is beszélgettünk.
6
2020. június 11. 7:32
Hogyan durvul a helyzet Amerikában? Miként egyszerűsödik az örökbefogadás? Mi folyik Egerben? Hogy él a szórványmagyarság Temesváron? Interjú Kelemen Lászlóval (Hagyományok Háza) és Kovács Zoltánnal; Csender Levente, Máthé Zsuzsa, Szilvay Gergely és Skrabski Fruzsina írásai – megjelent legújabb lapszámunk!

összesen: 53 db | 18 db/oldal

első vissza 1 2 3 következő utolsó