Sal Endre

2020. február 15. 7:13
„Az eddigi hét olimpiai utammal egy kicsit magamnak is bizonyítottam, hogy képes vagyok kivételes teljesítményekre.” Hetvenhat éves kora ellenére a nyolcadik nyári olimpiájára is elkerékpározik a Pécelen élő Cseuz László. Május elsején vág neki a több mint nyolcezer kilométeres útnak. A veterán vasembert kérdeztük különleges hobbijáról – és akaraterejéről.
2
2020. február 11. 14:59
A hetvenes évek egyik legismertebb gyerekszínésze volt, az Utánam, srácok! és az Öreg bánya titkának főszereplője. Aztán nyoma veszett, még az is elterjedt, hogy New Yorkban meghalt. A Dunakanyarban találtunk rá a kalandos életű Losonci Gáborra.
4
2020. február 7. 11:34
Habár nincs köze a magyar újságíráshoz, eddig több mint kétmillió régi lapot gyűjtött össze, egy hatalmas raktárban tárolja a bekötött évfolyamokat és szórványszámokat. Ő Bagoly Sándor, aki tartja: az értékmentés vezérli, s reméli, egyszer múzeuma is lesz a magyar újságírásnak.
1
2020. január 27. 14:54
„Végiggondoltam az életemet. Ha így folytatom, idővel öregedő rocksztár leszek gyerekek nélkül, s majd egyre jobban erőlködöm, hogy bizonyítsak magamnak, hogy minden rendben, teljes az életem. Arra jutottam: amúgy is megéltem már négy ember életét, így belevágok.” A színpadon igazi rockerként él meg minden pillanatot, nem sokkal később pedig két kisgyerek édesanyjaként kapcsolja be a mosógépet. Az Anna and the Barbies énekesnőjét, Pásztor Annát kérdeztük.
16