Nagy Gábor

2021. szeptember 14. 7:00
A legutóbbi, rendkívüli képviselő-testületi ülésen politikai színezettől függetlenül mindenki igent mondott arra a kormányzati támogatási szerződésre, amelynek segítségével befejezhetik a VIII. kerület káptalanfüredi üdülőjének fejlesztését.
3
2021. szeptember 11. 13:13
A fejlesztésről, annak jelentőségéről Szatmáry Kristófot, a térség kormánypárti országgyűlési képviselőjét kérdeztük.
13
2021. szeptember 8. 16:41
Rendben lezajlott Újpesten az iskolai oltási kampány. Ismét felesleges volt a baloldal becsengetés előtti hangulatkeltése.
2
2021. szeptember 6. 18:55
„Sokaknak lehet véleménye arról, hogy valamit gyűlöletkeltőnek tart, azonban az »aljas náci féreg« megjegyzést egy másik emberre továbbra is gyűlöletkeltésre alkalmas kifejezésnek tartom” – mondta lapunknak a családügyekért felelős tárca nélküli miniszter. Novák Katalin hangsúlyozta, fontos visszaigazolás számára a mai ítélet, hogy a magyar jogszabályok és a bírói gyakorlat szerint sem lehet idáig elmenni.
5
2021. szeptember 6. 11:16
Gyurcsány Ferenc aktivistája a bíróságon azt taglalta: a magyar kormány megbélyegzi a szexuális kisebbségeket, a családügyekért felelős tárca nélküli minisztert pedig homofóbnak titulálta.
2
2021. szeptember 4. 15:00
Politikai haszonszerzési kísérlet állhat a mögött, hogy Karácsony Gergelyék leszavazták a DK atlétikai vébés előterjesztését. Exkluzív Századvég-elemzés a Mandineren.
3
2021. szeptember 2. 17:55
Szerdán került a Fővárosi Közgyűlés elé a Fővárosi Kertészeti Nonprofit Zrt. (Főkert) közhasznú beszámolója. Ebből kiderül: bár korábban a főpolgármester lapunknak is megerősítette választási ígéretét, miszerint évi 15 ezer fát fognak ültetni, tavaly ennek csupán az egytizedét sikerült teljesíteni.
1
2021. szeptember 1. 15:55
Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányát folytatta a Fővárosi Közgyűlés ülésén; a momentumos, párbeszédes, szocialista képviselők pedig leszavazták a DK azon javaslatát, amely feltételek nélkül lépett volna vissza az atlétikai vébétől. Helyszíni beszámolónk.
1
2021. augusztus 31. 17:57
Félek, a következő fél évben minden az országgyűlési választás kampányának lesz alárendelve. A szerdai rendkívüli közgyűlésen is komolytalan előterjesztésekkel kakaskodik egymással Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc, hátha elterelik a figyelmet a fővárosi dugókról – mondta a Mandinernek a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője. Láng Zsolt szerint egy felelős városvezetésnek a forgalmi káosz megszüntetésével, a közterületek rendbetartásával, a köztisztaság romlásának megállításával kellene foglalkozni.
2
2021. augusztus 31. 16:00
Szeptember első hétvégéjén rendezik meg a DiákFesztet, amelynek idén a IV. kerületi Szent István tér ad otthont. Az LMBTQ-érzékenyítésen és a szexuális felvilágosításon túl drog- és alkoholproblémákról is lesz szó az eseményen, amit a baloldali önkormányzat 1 millió forinttal támogat.
142
2021. augusztus 28. 7:47
Majerik Mátét, a kecskeméti Gripen-repülőszázad főhadnagyát régóta vonzotta a katonai repülés. A vadászpilóta lapunknak arról is mesélt, hogyan jutott el a magyar „elit klubba”, a JAS-39 katapultülésébe, s hogy miként segíthet a toborzásban a kecskeméti repülőnap. Interjúnk.
2021. augusztus 27. 10:58
Fekete-Győr Andrásék kőbányai szervezetének és dezertőreiknek sikerült egy olyan beruházást megtámadniuk, amelyet korábban még támogatásukról biztosítottak. A Momentum lakossági aláírásgyűjtő akciója akár adatvédelmi aggályokat is felvethet.
71
2021. augusztus 25. 7:00
„Szóvirágok és lázas semmittevés helyett a valóság talaján álló munkára lett volna szükség eddig is” – reagált lapunknak nyilatkozva Pikó András magyarázkodására a józsefvárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője, Vörös Tamás. A balliberális vezető az egyre válságosabb hajléktalanügyben is a kormánypártokra mutogat.
4
2021. augusztus 24. 15:00
„Szakmailag az az elsődleges kihívás, hogy ne csak a magyar haderőt fejlesszük, hanem azt együttműködésre tegyük képessé a szövetségeseivel” – fogalmazott lapunknak a védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos. Maróth Gáspárt az augusztus 28-29-i kecskeméti nemzetközi repülőnap és haditechnikai bemutató apropóján kérdeztük. Interjúnk.
2
2021. augusztus 23. 18:00
Az SZDSZ-t is megjárt Ungár Klára kétségbe vonta az újpesti iskolákban történő oltási kampány kivitelezhetőségét. Nagy István fideszes frakcióvezető szerint a helyi baloldal ismét bebizonyította, alkalmatlan a kerület vezetésére, mert nem tudják megszervezni és biztosítani az akcióhoz szükséges feltételeket.
45
2021. augusztus 18. 18:01
A Fővárosi Önkormányzat döntése rendkívül hátrányosan érintette volna Csepel, Soroksár és Pestszentlőrinc-Pestszentimre lakosságát, hiszen egy életminőséget alapjaiban javító, a fenntartható közlekedés fejlesztését célzó beruházás úszott volna el, ha a kabinet nem dob mentőövet az egyébként kerületi polgármesterek által is támogatott projektnek.
1
2021. augusztus 17. 15:58
Úgy tűnik, a tömegközlekedési eszközök klimatizációjával folyamatosan meggyűlik a baja a Budapesti Közlekedési Zrt-nek. És most nem csak a hármas metró szerelvényeinek máig megoldatlan klímahiánya, vagy az ugyancsak légkondicionáló nélkül beszerzendő frankfurti R-wagen típusú villamosok említhetőek. A jelek szerint Karácsony Gergely folytatja a Demszky-korszakban megkezdett „gyakorlatot”.
50
2021. augusztus 16. 12:00
Oltásszkeptikus tartalmakat osztott meg közösségi oldalán H. L., egy korábbi jobbikos politikus, akit pedofil vádakkal tartóztattak le a minap.
24

összesen: 21 db | 18 db/oldal

első vissza 1 2 következő utolsó