Csisztu Zsuzsa

2022. szeptember 28. 20:36
Elnökségi ülést tartott a Magyar Úszószövetség, s hiába példátlanul sikeres idei szakmai mérleg, a grémiumnak foglalkoznia kellett a következő hónapok legégetőbb gondjával, az uszodák nyitva tartásával is. Ugyanis a korábbi Covid-lezárások miatt már a cápakorosztályban is harmadannyi versenyző maradt, mint a megelőző években, vagyis veszélybe kerülhet a jövő magyar úszásutánpótlása - írta meg az nso.
1
2022. szeptember 25. 15:08
A ZDF magyar származású kommentátora, Réthy Béla szerint a németek nagyon erősen kongatják a vészharangot a magyar válogatott elleni vereség után, s erről a Sportrádióban beszélt a futballszakértő.
1
2022. szeptember 22. 20:01
A férfi öttusa válogatott szövetségi kapitánya, a kétszeres olimpiai bajnok Martinek János az idén bevezetett úgynevezett „kilencvenperces öttusa” szabályrendszerében is hatalmas sikereket elérő magyar versenyzők és szakemberek alkalmazkodási képességeit dicsérte az elmúlt hónapok világversenyein szerzett 15 magyar érem után.
1
2022. szeptember 21. 0:16
Az orosz-ukrán háborúnak még messze nem látható a végkimenetele, Oroszország válogatottját azonban már most kizárták a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőiből, vagyis így valójában az Eb-ről is. A korábbi februári szankciós lépést támadta meg az orosz szövetség, de hiába fordult a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz, a CAS-hoz, az helyben hagyta a döntést és így az oroszok – a fehéroroszok nem – kimaradnak a kontinentális selejtezőkből.
47
Mandiner exkluzív
2022. szeptember 2. 11:45
Exkluzív interjút adott a Mandinernek Németh Balázs, az M1-től elköszönő híradós, aki – ahogy Schmidt Ádám sportállamtitkár bejelentéséből bizonyossá vált – szeptembertől a jövő évi atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója lesz. Az igen megosztó, a „Német Balázs vagyok” bloggal olykor százezreket megszólítani képes médiaszemélyiség aktív atlétikai múltjához és kihívásokat kereső énjéhez nyúlik most vissza, de konzervatív értékrendjéből továbbra sem enged.
10
2022. augusztus 30. 15:12
A Peruban, a junior úszó világbajnokságon tartózkodó Wladár Sándort telefonon érte utol a Mandiner.
1
2022. augusztus 26. 19:05
„Szeretnénk a csoport 3. helyét megszerezni és tavasszal valamelyik nemzetközi kupában versenyben maradni”– nyilatkozta a Mandinernek Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója azt követően, hogy ma Isztambulban kisorsolták az Európa-liga csoportköreit. Mint megírtuk, a Ferencváros elég erős kvartettbe került, hiszen a szerb Crvena Zvezdával, a francia Monacóval és a török Trabzonsporral került egy csoportba, mégis a magyar bajnok még a korábbi szezonnál is magasabbra tenné a lécet.
2022. augusztus 25. 1:22
Kozák Luca minden idők legeredményesebb magyar gátfutőnője lett Münchenben, amikor 100 gáton Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett, saját új országos csúcsának beállításával. A debreceni atléta az olimpia évében szerezte meg vegyészi diplomáját és ezen túlmenően is számos meglepő tervet tartogat rajongóinak, amit megoszt most a Mandiner exkluzív video-interjújában Önökkel.
1
2022. augusztus 22. 1:03
A 2016-os riói olimpián bemutatkozó női hetes rögbi egyik sztárja, az ausztrál Ellia Green élete legjobb döntésének nevezte, hogy ma már transznemű férfiként él és boldog apukája lehet a partnernőjével közös kislányuknak – számolt be róla a sportintern. Ugyanakkor erősen kritizálja a Rögbi Világszövetséget a transzgender sportlók kitiltása miatt és előhúzta a jól ismert „öngyilkossági kártyát”.
51
2022. augusztus 13. 17:01
Legutóbb a gyerekeinket rasszistázta le, most korcsolyaismeretek híján „fajelméletezett” – neki ez a sport.
7
Mandiner exkluzív
2022. augusztus 10. 19:58
A Liu-fivérek magyarok, a magyar himnusz dobogtatta meg a szívüket és az FTC versenyzői ma is – nyilatkozta Kósa Lajos a Mandinernek adott exkluzív interjújában. A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség újraválasztott elnökével tisztáztuk: nem szokatlan jelenség, hogy más ország válogatottjával készülnek a versenyzők, és kifejtette, szerinte mekkora baromság, hogy a balliberális ellendrukkerek politikai magyarázatot keresnek egy sportszakmai kérdésre.
1
2022. augusztus 8. 0:27
Mióta pénz van a sportban, egyre több ilyen-olyan sportszakember bukkan fel a jól kereső sportolók mellett. De viszi vagy hozza a pénzt a konyhára egy hozzáértő játékosügynök? Élősködő vagy jóbarát? Tavaly a sporttörvény is szabályozta a játékosügynöki tevékenységet, különösen a látványcsapatsportokban, mégis igen lassan eszmélnek a sportági szakszövetségek, akik immár hatósági jogkörrel felruházva akár szankcionálhatják is a jogtalanul ténykedő ügynököket. A Mandiner körbejárta kérdést.
1
2022. augusztus 6. 9:01
A New York Times is elismeri, hogy a Premier League-ben rájöttek: kiüresedett a mérkőzések előtti térdelés jelentősége, ezért felhagynak vele a játékosok. Rosszpéldaként ugyanakkor a 14 év alatti magyar gyerekek júniusi „térdelést pfújoló ügyét" hozza fel.
41
2022. július 31. 15:24
Kovács István távozása a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (IBA) főtitkári székéből sokakat meglepett. A Mandiner által megszerezett információk alapján elképzelhető, hogy a távozást valójában az őszi tisztújítás utáni visszatérési szándék indokolta.
1
2022. július 30. 12:00
A sok aggódó hangra frappáns válaszként pici talpak fotóját tette ki a bajnoknő a közösségi felületeire, igazolva korábbi megjegyzését, miszerint a baba „édesapja lábait örökli”. A kisbaba és édesanya egészséges és jól van.
2
2022. július 20. 0:58
Napokon belül életet adhat első gyermekének Illés Fanni paralimpiai bajnok úszónk, aki párjával és egyben edzőjével Szabó Álmossal együtt első közös gyereküket hordja a szíve alatt. Nem is sejtették, hogy döntésükkel micsoda támadásoknak tették ki Fannit, s hogy milyen faragatlan bántások kísérik egy lábak nélkül gyermeket vállaló kismama várandósságát. „A lábait az apjától örökölte" - vágott vissza eddig Fanni, ugyanakkor a Csisztu Sport Castban arról is beszél mekkora türelem kell mindehhez.
2022. július 17. 1:22
A Pennsylvaniai Egyetem Lia Thomas úszót – aki a transznemű nőkről szóló vita arca lett a sportban – jelölte a 2022-es NCAA Év nője díjra. A mai napig férfi nemiszervekkel rendelkező Willből Lia Thomas identitásra váltó transzgender úszó előbb női úszórekordokat adott át a múltnak, most a nők sportjának elismeréseit zsebelheti be. A Mandiner elsőként készített filmet a Lia Thomas-jelenségről és kezdeményezett sportdiplomáciai és sportegészségügyi vitát ezügyben, de újabb fordulatok jönnek.
64
2022. július 13. 15:54
Már most, két évvel az esemény előtt, az orosz-ukrán háború kimenetelétől függetlenül, kitiltással sújtanák a két nemzet sportolóit. Craig Reedie, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) magas rangú tagja szerint előfordulhat, hogy Oroszország és Fehéroroszország sportolói nem lehetnek ott a 2024-es párizsi olimpián.
8

összesen: 125 db | 18 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 következő utolsó