Baranya Róbert

2021. június 14. 7:00
Hiába utasította el korábban határozottan a Jobbikkal való együttműködést Hiller István, most már Jakab Péter pártjának támogatását is elfogadja, sőt meg is köszöni. Deák Dániel elemző szerint ez is jelzi, hogy a Jobbik immár a baloldali szavazókat akarja megszólítani. Az MSZP választmányi elnöke megkeresésünkre annyit jelzett: a jelöltállítás lezárultáig nem kommentálja a helyzetet.
75
2021. június 9. 7:00
Bár minden követ megmozgattak a szcientológusok, hogy érvénytelenítsék a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság őket elmarasztaló határozatát, nem jártak sikerrel. A napokban az Alkotmánybíróság döntött velük szemben. A vallási egyesület ügyében indított rendőri nyomozásnak nincs gyanúsítottja, ám úgy tudjuk, a NAV által indított vizsgálatnak már van.
1
2021. június 8. 7:00
Az elmúlt csaknem húsz évben alig több, mint a kérelmezők két százaléka kapott kegyelmet Magyarországon az aktuális államfőtől.
2021. június 3. 13:15
Az előző két évben összesen több mint 1,2 milliárd forint értékű állami hirdetést kapott a Népszava.
58
2021. június 2. 16:10
Megtámadta a magyar kormány korábban a hazánkkal szembeni jogállamisági eljárás alapját képező Sargentini-jelentés elfogadását – azon az alapon, hogy annak idején nem vették figyelembe a tartózkodó szavazatokat. A keresetről csütörtökön dönt az Európai Bíróság, a tavaly decemberi főtanácsnoki vélemény mindenesetre a kereset elutasítását indítványozta.
5