Balázs Boldizsár

2022. szeptember 23. 20:24
Roger Federer lejátszotta az utolsó profi teniszmeccsét Rafael Nadal oldalán, Novak Djokovic csapattársaként. Majd még utoljára gyönyörűen megríkatta a világot.
2022. szeptember 18. 21:57
A dobogó felső két fokára magyar öttusázók álltak fel a székesfehérvári Európa-bajonkság férfi egyéni számában. Bereczki Richárd arany- és Szép Balázs ezüstérme mellett korábban Gulyás Michelle bronzérmet nyert a nők között.
2022. szeptember 15. 15:51
Visszavonul minden idők (egyik) legnagyobb sportolója, Roger Federer. A teniszikon egy utolsó tornát játszik még jövő héten, az általa életre hívott Laver-kupán, Londonban.
2022. szeptember 12. 14:06
A tizenkilenc éves Carlos Alcaraz élete első Grand Slam-címét szerezte ma hajnalban New Yorkban. A US Open friss bajnoka minden idők legfiatalabb férfi világelsője is lett ezzel, és minden arra mutat, a világ elsőszámú egyéni sportja egy hosszú egyeduralom pirkadatát éli.
2
2022. szeptember 3. 11:19
Magyar idő szerint ma hajnalban lejátszotta bizonyára utolsó teniszmeccsét Serena Williams, minden idők egyik legnagyobb teniszezője és sportolónője. Jelentőségéhez méltó körülmények között: egy óriási csata után, a világ legnagyobb teniszstadionjában, állva tapsoló hazai közönség előtt hagyta ott a sportágat, melyet örökre megváltoztatott.
22
2022. augusztus 30. 8:46
Két magyar teniszező is bejutott a US Open második fordulójába. Gálfi Dalma két szettben verte meg a keménypályán nem igazán tényező spanyol ellenfelét, Fucsovics Márton pedig vezetett, amikor sérülés miatt kiemelt ellenfele feladta a meccset.
2022. augusztus 29. 15:07
A legjobb magyar országúti kerékpáros, Valter Attila a világ legerősebb csapatához, a Jumbo-Vismához szerződött. Évtizedes távlatokban ez az egyik legnagyobb siker, amit magyar sportoló ér el világsportágban.
2022. augusztus 9. 11:45
A rúdugrás minden címét és rangját őrző Mondo Duplantis magyar földön elsőként vihetett volna át hat méter feletti magasságot az idei Gyulai Memorialon, ám a kavargó szélben mindez lehetetlennek bizonyult. A 400-as gátfutás hasonképpen egyeduralkodója, Sydney McLaughlin az Európában valaha elért legjobb idővel nyerte a számát, gyönyörűen búcsúztatva a világ élvonalába jutó atlétikaversenyt Székesfehérvártól.
1
2022. augusztus 7. 14:28
A hétfői nagy nap a magyarországi sporttörténelemben: Mondo Duplantis rudat ugrik a Gyulai Memorialon. Itt még annál is többről van szó, mint hogy egy, a sportága immár minden létező címét és rangját begyűjtő zseni bemutatja egyedülálló tudását nekünk, a csúcsformája közelében. Ilyenre csak ugyanezen a versenyen is lesz még példa. Arra viszont évtizedek távlatában is kevés, hogy olyasvalaki járjon felénk, aki egy bolygószerte csodált emberi tevékenységnek nem mestere – fogalmilag kisajátítója.
2022. július 25. 20:22
Az Oregonban ma hajnalban lezáruló atlétikai világbajnokság két szenzációs és egy teljesen váratlan világcsúcsot hozott. Budapestnek egy közel tökéletes versenyt kell majd felülmúlnia jövőre.
2
2022. július 23. 21:52
Szenzációs meglepetésre Kairóban világbajnoki aranyérmet nyertek a magyar női kardozók, Battai Sugár, Pusztai Liza, Szűcs Luca és Katona Renáta! Egy nem is egészen felnőttkorú csapat, akiktől egy sor korosztályos címet vett el a koronavírus, de a világtörténelem visszaadta az esélyt.
2022. július 22. 20:54
A Siklósi Gergő, Koch Máté, Nagy Dávid, Andrásfi Tibor összetételű magyar férfi párbajtőrcsapat negyedik helyet szerzett a kairói vívó-világbajnokságon. Bár érem nem jár érte, a jövőre nézve ez a legértékesebb helyünk az idei vébén.
2022. július 18. 23:08
Szilágyi Áron pályafutása immár teljes. A háromszoros olimpiai bajnok magyar vívófenomén Kairóban egyéni világbajnoki címet szerzett, ezzel az utolsó hiányzó rangot is elérte. A receptje pont ugyanaz mint a többi sportág valaha volt legnagyobbjainak. Tud mindent, amit lehet, és tudja, mikor melyik kell.
2022. július 10. 13:06
Novak Djokovic nyerte a wimbledoni teniszbajnokságot, miután az urak egyesének vasárnapi döntőjében legyőzte az ausztrál fenegyereket, Nick Kyrgiost. A szerb egy címmel van már csak Federer mögött Wimbledonban, és ugyancsak eggyel Nadal mögött az összes Grand Slamet tekintve.
2022. július 8. 16:39
A moszkvai születésű Jelena Ribakina kazah színeket képviselve döntőt játszik a mai napon a legerősebb női sportág legjelentősebb versenyén, a wimbledoni teniszbajnokságon. A tornán, ahonnan kitiltották az oroszokat, de még a fehéroroszokat is – amiért az sem volt drága ár, hogy ezzel egy évre felforgatták a teniszrendszer alapját, a világranglistát.
2022. július 8. 7:13
Túl súlyos az a hasfal-sérülés, amellyel Rafael Nadal meg tudta még nyerni tegnap a negyeddöntőjét az idei wimbledoni teniszbajnokságon, ám amely miatt az elődöntőtől már visszalépni kényszerül. Ezzel eldőlt, hogy az ausztrál Nick Kyrgios életében először döntős Wimbledonban, továbbá hogy Nadal biztosan nem csinálja meg a Grand Slamet.
2022. július 7. 10:43
A torna két fő esélyese, Novak Djokovic és Rafael Nadal is bejutottak a legjobb négy közé a wimbledoni teniszbajnokságon. Djokovic kétszettes, Nadal kétszer egyszettes hátrányból kényszerült megfordítani a negyeddöntőjét az olasz Jannik Sinner és az amerikai Taylor Fritz ellen.
2022. július 5. 17:07
Mozgalmas héten van túl a wimbledoni teniszbajnokság. Megszakadt két egészen valőszínűtlen győzelmi sorozat: a nőknél az évezred leghosszabbja, a férfiaknál a legváratlanabbja, míg Novak Djokovic és Rafael Nadal továbbra is megállíthatatlanul robognak egymás felé, bár egy-egy döccenő még felütheti a fejét a döntőig mindkettejüknek. Az első hét fontosabb szálait foglaltuk össze.

összesen: 131 db | 18 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 következő utolsó