Balázs Boldizsár

2021. június 15. 20:19
A legutóbbi két világbajnok, és az Európa-bajnoki címvédő azonos csoportba kerültek. Halálcsoport ez, de leginkább a negyediknek: nekünk, magyaroknak, mivel az új lebonyolítás szerint hárman továbbjuthatnak. Ők bizonyára tovább is fognak, és onnantól valószínűbb, hogy valamelyikük nyer végül, mint hogy egyikük sem.
2
2021. június 15. 16:32
Lélektelen éven van túl a sport, így a számunkra ma kezdődő foci EB kapcsán csak félszegebb elő-lázat lehetett látni mind a magyar, mind az európai közegben. Pedig minden remény megvan arra, hogy ez lesz az első fontos esemény, ami a vírus előtti világot nem csak megidézi, időnként vissza is hozza – Budapesten például szinte biztosan.
1
2021. június 15. 7:54
A két legváltozatosabban támadó fiatal ellen 0-2-ről fordított, köztük Nadalt verte történelmi meccsen.
1
2021. június 12. 17:32
A világelső szerb legyőzte Rafael Nadalt a földgolyó legfontosabb salakpályáján, a Philippe Chatrier-en. Ez a sport valaha volt legnagyobb feladata. Djokovicnak másodszor sikerült, rajta kívül soha senkinek.
3
2021. június 11. 7:09
Majdnem egy generációnyi ínség alatt a focit szerető magyarok megszokták, egy nagy torna a fő esélyesek szájtátva nézéséről szól, az elsőtől az utolsó meccsig. Válogatottunk zsinórban második Európa-bajnoki részvételével ma már tudjuk, ez inkább ráfanyalodás volt. Ami korábban alig volt érthető – azaz, hogy a csúcs-focinemzetek miért csak onnantól nézik egymás meccseit tömegesen, ha ők már kiestek – egyre világosabb. De mivel egyrészt az átszokás lassú, másrészt a lehetetlennel határos, hogy háromnál többször játszon az a tizenegy, amiben a legtöbb örömünk telik, tekintsük át kikre kell figyelni az elejétől, ha érteni szeretnénk, mi történt, amikor ott vannak a végén.
3