Karácsony és Gyurcsány szerkesztője – Gál J. Zoltán, a „kicsi” kormányon

Sorozatunk előző részéből kiderült, hogy Gál J. Zoltán, a Népszava főszerkesztő-helyetteseként hogy volt egyben Medgyessy Péternek „kvázi a sajtófőnöke”. Ebben a részben feltárjuk a budai és toszkán villák világát, és közben eljutunk a Való Világ című klasszikusig is. Egy biztos: Karácsony Gergely helyében nem lennénk nyugodtak Gál J. és Gyurcsány régi, bizalmas kapcsolatát, no meg királycsináló előéletüket látva.

2020.05.06 07:57

Továbbra is titkolózik a főváros a vírustesztekkel kapcsolatban

Miközben egy fővárosi hatáskörbe tartozó idősek otthonában már megjelent a vírus, a főváros további türelmet kér lapunktól. Egyelőre nem árulják el, melyik cég, mennyiért és mikortól teszteli a fővárosban az egészségügyi dolgozókat és az idősotthonok lakóit.

2020.04.04 14:39

Titokzatos vírusteszteléseket végeztet a főváros

A főpolgármester hat napja nem válaszol a tesztelésekkel, illetve az azokat végző magánlaborral kapcsolatos kérdéseinkre. Közben öt idős ember megbetegedett egy fővárosi idősek otthonában.

2020.04.04 09:45

Hiába magyarázkodik Őrsi, továbbra is összeférhetetlen

Miután megírtuk, hogy egy polgármesterséggel összeférhetetlen pozícióból származó jövedelmet tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában, levélben és Facebookon kezdett el magyarázkodni a szocialista polgármester, de válaszából kiderült: továbbra is összeférhetetlen.

2020.02.20 20:47