Játéktraktorokkal „segítette ki” a Fidelitas az érdektelenségbe fulladt gazdatüntetést

2022. augusztus 25. 15:03

„A szélhámosságnak nincsen határa a baloldalon” – fogalmazott a Fidelitas szóvivője.

2022. augusztus 25. 15:03
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, az ellenzék újabb öngólt lőtt az érdektelenségbe fulladt gazdatüntetéssel, melyen még a tüntetőket is meglepte, milyen kevesen vannak. Megírtuk, az esemény miatt csalódott ellenzéki tüntetők között még kisebb dulakodás is kerekedett.

A megmozdulást a Fidelitas sem hagyta szó nélkül

A nagyobbik kormányzópárt ifjúsági szervezete sem hagyta szó nélkül a történteket. Ozsváth Kálmán, a Fidelitas szóvivője még a kudarcba fulladt megmozdulás szervezőjét is meglepte néhány játéktraktorral (ha már valódi nemigen vett részt a gazdatüntetésen).

Mint a szóvivő fogalmazott:

A Fidelitas kapcsolódó videóját az alábbiakban nézheti vissza:

***

Kapcsolódó

A mémgyártókat is megihlette az érdektelenségbe fulladt gazdatüntetés

Szabó Bálint gigatüntetést hirdetett a nemzeti ünnepre, ám teljes lebőgés lett belőle. Bővebben!

Nyitókép: Képkocka, Facebook-videó

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sarzal
2022. augusztus 25. 17:53
ennyire azért nem lassú jármű a traktor...és nem emlékszem az országútakon vonuló traktorkonvojokra sem
obsitos0
2022. augusztus 25. 16:05
Hollandiában (állítólag) 3 hónapja tüntetnek a gazdák a műtrágya korlátozások miatt. Ettől az ottani "mélydemokratikus" kormányzat nem hatódott meg, tehát hiábavaló volt. A sertés-ágazatot kipusztíttatják, a szarvasmarha állományt kivágatják, éljen a tulipán, meg a remekül termő kakaó. Ja, nem, az "gyarmatáru" a maradék ültetvényekről áramlik, mint az angol tea.
vamonos
2022. augusztus 25. 16:02
A gazdák pont Szabó Bálint miatt nem jelentek meg a tüntetésen, nem akarták, hogy ebből is politikai kampányt csináljon az ellenzék, mint a katás tüntetésből.
llnnhegyi
2022. augusztus 25. 15:54
Jó reggelt kívánok! Szabó Bálint és a liberalbolsevista uszító gyűlöletkeltő tökkelütött politikusok megérdemlik. Gyurcsány Ferenc készülődik! Szemlőhegyi komenista villában ( Apró klán villájában) fogadja az ország kiváló traktorosait! Traktorral együtt. Az egyhengeres Hoffer traktor a menő kommunistáéknál! Atya Világ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!