Schiffer civil ügyben: „Egyszerre leszek Soros- és Orbán-bérenc”

2017. január 13. 18:41

Hadüzenet minden magyar állampolgárnak – így jellemezte a civilek elszámoltatását Schiffer András, az LMP volt társelnöke.

2017. január 13. 18:41

Schiffer a TASZ ügyvédjeként Orbán Viktor jogi képviseletét is ellátta korábban – derül ki a HírTV műsorából.

Schiffer András szerint alkotmányellenes vagyonnyilatkozatra kényszeríteni a civil szervezetek vezetőit. A politikus szerint Lázár János felvetése nem egy alaptalan felvetés, de valójában az uszító kampány része, amivel a Fidesz a 2018-as választásokra készül.

Martin József Péter, a Transparency International magyar szervezetének elnöke azt nyilatkozta, hogy készen áll a vagyonnyilatkozatra. Ugyanakkor ő is alaptörvény-ellenesnek tartja a felvetést, mivel nem közpénzt és nem közhatalmi szervek. 

 

Összesen 241 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. január 15. 10:08
Cohn Benditet kihagytad, András!
Bolond Istók
2017. január 15. 02:38
„Egyszerre leszek Soros- és Orbán-bérenc” Van olyan aki az SZDSZ után még elhiszi ezt az: engem mindenki bánt mert független vagyok - hazudozást. Az LMP egy hazugság. Ez az ide köpök, oda nyalok, oda nyalok, ide köpök csak egy öncélú ócska trükk. A sok hülye meg azt hiszi, hogy valamiféle mindenkori igazság mentén születnek a döntések, hogy éppen most köpnek vagy nyalnak.
Akitlosz
2017. január 14. 22:54
Schiffer civil ügyben: „Egyszerre leszek Soros- és Orbán-bérenc” Akitloisz: Álláshalmozó, mint a politikusok általában. Az lehet, hogy Sorosnak és Orbánnak van szaguk, de a pénznek ugye nincsen.
2017. január 14. 19:17
Ennél azért okosabbnak gondoltam Schiffert, legalábbis eddig, de most belátom, hogy tévedtem. Elárulta magát az ostoba, hogy félnivalója van pl. egy vagyonvizsgálattól... Ezek szerint őt is szponzorálják a külföldi pénzeszsákok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!