Üzenet Gryllus Dorkának

2023. június 09. 09:03

Sohasem leszek büszke Schilling és Sárosdi „művészetére”.

2023. június 09. 09:03
null
Rákay Philip
Facebook

„ÜZENET GRYLLUS DORKÁNAK

Kedves Dorka! Most láttam csak a videódat, köszi! Bármilyen régen is ismerjük egymást, kérlek ne kérj tőlem lehetetlent! Sohasem leszek büszke Schilling és Sárosdi „művészetére”, ahogy a magyar emberek jó része is valószínűleg szekunder szégyent érez e furcsa házaspár produkciói kapcsán - már aki egyáltalán tudja, hogy ők a világon vannak...

Az a helyzet, Dorka, hogy én már csak az a maradi, mucsai, árvalányhajazós típus vagyok, akinek a művészet, s a nagybetűs színház nyújtotta katarzis nem a színpadon pohárba vizeléssel kezdődik, s nem is azzal folytatódik - ahogy a Feketeország című, minden ízében alulmúlhatatlan, abnormális, hungarofób provokációban -, hogy Sárosdi Lilla gumikesztyűs kézzel nyúlkál színész kollégái fenekében, majd ujját szereplőtársai orrába dugdossa.

Vess meg érte, de számomra az sem katartikus, amikor Schilling egy száll falloszban szaladgál a színpadon, vagy amikor decens neje a Lúzer című darabban - habteste minden porcikáját közkinccsé téve - egy kanapén, két fiú között ülve, a nadrágjukban matatva igyekszik kézzel kielégíteni őket, a roppant művelt, értő, belvárosi közönség elismerő pillantásaitól övezve.

Ha már éjjel-nappal az elfogadást hirdetitek, hát toleráljátok, hogy több millióan élünk ebben az országban, akik számára ez nem kultúra, nem művészet, hanem vállalhatatlan mocsok.

De vissza a videódhoz. Nagyon köszönöm a jó hírt, hogy Árpi és Lilla ilyen remekül boldogulnak a saját szakmájukban külhonban! Őszintén kívánok nekik odakint még nagyobb sikereket! Addig sem itt rontják a levegőt...

Üdvözöl: Philip”

Gryllus Dorka Rákay Philipnek: Legyünk büszkék Schilling Árpádra és Sárosdi Lillára!

Gryllus Dorka üzent Rákay Philipnek a Facebook-oldalán, szerinte Rákay Philip állítása ellenére Schilling Árpád nem árufeltöltőként dolgozik Németországban. „Helló, Philip, azt szeretném neked elmondani, hogy a Schilling Árpád és a Sárosdi Lilla nem árufeltöltő, nem tudom, honnan szeded ezeket az információkat, ezek az információk tévesek" - mondta a videójában.

 

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. június 11. 06:10
Ez a silling-sárosdy tandem alighanem jobban tennék, ha kíííííííntornázással és medvetáncoltatással foglalkozna ottan a messzi Párizsban--így bízvást öregbíthenék külhonban is--az itthon tökélyre vitt-- MAGYAR CSEPŰRÁGÁS JÓHIRNEVÉT.....
Kamcsatka5
2023. június 10. 13:25
Mit vitázol a fél eszű 3,14-csával, neki küldetése van, meg zsarolják is !
Menhetten
2023. június 09. 20:26
Már itt is nagy tahó voltál Kálmán!.. Leqrvázni a nézőidet!? https://www.youtube.com/watch?v=-BaeeFH_c1U&t=14s
Vakfolt
2023. június 09. 15:56
"valószínűleg szekunder szégyent érez e furcsa házaspár produkciói kapcsán" A szekunder szégyen olyan esetben jön, ha az elkövetőhöz valami kötődésed van, de ha nincsen, akkor csak mezei undor. Sutyingékkal kapcsolatban csak a megvetés és az utálat jelentkezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!