A hazaárulók, akik ott se voltak

2023. június 29. 08:52

Brüsszeltől a Városházáig soha semmiről nem tudnak, semmihez nincs közük, ott se voltak soha sehol, és teátrálisan meglepődnek, ha netán megmagyarázásra szoruló eredetű készpénzt találnak a lakásukon.

2023. június 29. 08:52
null
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Magyar Nemzet

„Először azt hazudta Karácsony Gergely, hogy semmit nem tud a hülye nevű 99 Mozgalomhoz érkezett bőséges ötszázmillió forintocskáról. Ezek ilyenek. Brüsszeltől a Városházáig soha semmiről nem tudnak, semmihez nincs közük, ott se voltak soha sehol, és teátrálisan meglepődnek, ha netán megmagyarázásra szoruló eredetű készpénzt találnak a lakásukon gurulós bőröndbe gyömöszölve, esetleg a számlájukon. Valaki biztosan odatette.

És ez stimmel is. Valaki bizony odatette. És nem láthatatlan emberek dobigáltak száz- meg kétszázforintosokat zárt ládákba, amint azt a jellemtelen kommunista második nekifutásra hazudta, hanem egyetlen személy, bizonyos Perjés Gábor volt az a 19-rendbeli postás, aki becsorgatta a fantommozgalom számlájára a pénzt, összesen valamivel több mint 506 millió forintot. 

A zsold kisebb része forintban érkezett, több mint kétharmadát, 382 milliócskát euróban és angol fontban fizette be a főváros II. kerületének önkormányzatában a Párbeszéd nevű mikropártocska színeiben matató, korábban a Bajnai-féle Wallisnál ügyködő Perjés, akinek mihamarabb föl kell tenni azt az egyszerű, ám fontos kérdést, hogy honnan volt ez a pénz?

Azt a kérdést meg Karácsonynak és a komplett baloldali lápvilágnak kell föltenni, hogy miként hasznosult a csinos összeg, aminek 95 százaléka a Nemzeti Információs Központ tavalyi parlamenti választásokba való amerikai beavatkozásról szóló, a titkosítás alól feloldott jelentése szerint a többi között Bajnai Gordonhoz és volt titokminiszteréhez, Gyurcsány korábbi kabinetfőnökéhez, a Ficsor Ádámhoz kötődő DatAdat-csoport egyik cégénél landolt szolgáltatásmegrendelés formájában. Merthogy politikai siker nem született ebből a pénzből, az nyilvánvaló: a 99 Mozgalomra talán már a szelektív memóriájú Karácsony sem emlékszik, aki ráadásul az előválasztásnak nevezett komcsi roncsderbi második fordulója előtt visszalépett a furcsa Márki-Zay Péter javára. Így aztán az űzött lélekkel az élen a baloldal akkora történelmi vereséget szenvedett, hogy az még a Holdról is látszott.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gomeli1213
2023. június 29. 19:09
Te most a fideszről írtál, te pojáca. Ott szokták előfordulni ilyenek. Szijjártó nem győz dicsekedni a kínai vakcinával, meg a horkolásgátlóval. Aztán kiderült a mocskos nagy lopás, a kakadu ledaráltatta az iratokat, aztán meg azt mondta, hogy nem is tud az egészről semmit. Nem hozzá tartozik. Az igazságügyi minisztérium meg a világ szégyene. A pegazus botrány, a felszámolók ügye, a miniszter ott sem volt. Ő nem tud semmit nem az ő asztala. Senkiházi hazaárulók vagytok mindannyian. Titeket meg egyébként milyen pénzből fizetnek te náci geci.
nick89
2023. június 29. 15:54
A CÖF nem kapott semmit. Ha meg igen, akkor is nem. Oszt jónapot!
olajfa1
2023. június 29. 15:48
Ezek annyira hülyék hogy még HAZUDNI SEM TUDNAK! Ha Karácsony tényleg nem tudott a pénzről... AKKOR MÉG ANNÁL IS HÜLYÉBB MINT AHOGY GONDOLOM!...
Majdmegmondomén
2023. június 29. 09:03
Ameddig nem keményít be a kormány, úgy ahogy a rendszerváltásbeli elszámoltatás is elmaradt, ezek az előkerülő vádak is csak üres fecsegés marad, amit a balos választók egyre kevésbé fognak elhinni. Most már a Fidesz becsülete a tét! Tessék megfingatni Karácsonyt meg a többi senkiházit, tessék elővenni a polgármesteri hivatal eladását, a kispesti polgármester drog- és ingatlan ügyeit, tessék kivizsgálni Gyurcsány miniszterelnöki tevékenységét, Cseh Katka hazaárulását, Dobrevéktől elvenni mindent, amihez jogosulatlanul jutottak és bezsuppolni őket jobb esetben is egy kőbányai másfélszobás önkormányzati lakásba! Tessék már tenni valamit, nem csak szavakkal dobálózni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!