Előbb-utóbb kenyértörésre kell vinni ezt a dolgot

2022. november 16. 10:32

Próbálok én empatikus lenni és megértő ezekkel a kártékony, feleslegesen élő rohadékokkal, de nem megy.

2022. november 16. 10:32
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Előbb-utóbb kenyértörésre kell vinni ezt a dolgot. Vagyis el kell tudnunk dönteni, mi értékesebb: az emberiség legnagyobb művészeinek és zsenijeinek pótolhatatlan művei, vagy a 8 milliárd homo sapiensből éppen ezek, akik nélkül szebb lenne a világ.

Számomra ez nem kérdés, csak úgy mondtam...”

Újból rongáltak a klímaaktivisták, ezúttal egy Klimt festmény került célkeresztbe (Videó!)

Fekete, olajos folyadékkal támadtak Gustav Klimt festőművész egyik híres festményére klímaaktivisták a bécsi Leopold Múzeumban kedden - számolt be a Telex . A Last Generation Austria nevű csoport tagjai az 1915-ös Halál és élet című festményt vették célba, hogy így tiltakozzanak az osztrák kormány fosszilisenergia-felhasználása ellen.

Fotó: HANDOUT / LETZTE GENERATION ÖSTERREICH / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. november 17. 22:47
Lehet Zsoltitól elhatárolódni!
Fed74
2022. november 17. 13:19
Tolvaj Bayer, a Putyin barátodat picsán baszták az Ukránok? Téged sem fognak elfelejteni ne aggódj! Te fidesz barma! Vonyítsatok fideszes kutyák, van miért!
puszt
2022. november 17. 12:13
Hülye!
puszt
2022. november 17. 12:11
Nem kell empatikusnak, és megértőnek lenni velük... Neked ezek az emberi tulajdonságok (ha megvannak) oly mélyre vannak ásva, h szíre szóra ne fáradj...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!