Erőszakos, önző, embertelen kényurak forgatják a köpönyegüket

2022. március 01. 17:22

Emlékezzetek a menekültellenes plakátokra, a demagóg, emberiségellenes szónoklatokra.

2022. március 01. 17:22
null
Parászka Boróka
Parászka Boróka
Facebook

„Hét éve ugyanígy emberek ezrei jelentek meg Európa határainál. Kobaniból, Aleppóból, Moszulból és megannyi háborús helyről  érkeztek. Olyan városokból, ahol a nyilvános kivégzések és megtorlások mindennaposak voltak. Ahol a hullák heteken-hónapokon át az utcákon hevertek elrettentésként, vagy épp azért, mert a háborúban nem ismerik a végtisztességet. Elárvult gyerekek, meggyalázott nők, a harcokba belerokkant férfiak gyalogoltak sok sok száz kilométert, vállalták a halálos veszélyt a tengeren és kértek bebocsátást, oltalmat.

Mi volt rá a válasz?

A menekültek megszégyenítése, megalázása. Kiéheztetése, szöges drótok közé szorítása. Fegyvereket fogtak rájuk. Csahos kutyákat uszítottak ellenük. Az »európai értékek« nevében. Hosszan papoltak pojáca politikusaink arról, hogy a keresztény Európában olyan békétlenség, amilyen elől azok az emberek menekülnek, elképzelhetetlen. Hogy éppen tőlük, a meggyalázott, kiéhezett emberektől kell megvédeni a keresztény Európánkat.

És most ezek a pojácák, ezek a politikusoknak hazudott, erőszakos, önző, embertelen kényurak forgatják a köpönyegüket. Igyekeznek úgy tenni, mintha a menekültellenes uszítás nem az ő művük lenne. Mintha nem ők hintették volna el az emberek között a gyanakvást és a gyűlöletet.  Nem beszélnek arról, hogy a háború most épp a mi keresztény Európánkban robbant ki, olyan keresztény államok között, amelyekben az emberek szüntelenül hányják magukra a kereszteket. Olyan hadurak rombolnak és tombolnak, akiken a keresztény államegyház áldása van.  Hogy saját szövetségesük, »mintaállamuk« teszi földönfutóvá az embereket, gyalulnak le városokat.

Emlékezzetek a menekültellenes plakátokra, a demagóg, emberiségellenes szónoklatokra. A határzárakra. A vizihullák tömegére.  Arra, hogy a ma háborúzó vezérek kikkel üzleteltek, paroláztak, kikkel szövetkeztek az utolsó utáni pillanatig. Ne felejtsétek el, hogy ezek a rendszerek, amikben élünk az önzésben, a hazugságban és a gyűlöletben fogantak, abból élnek. Hogy a ma háborúját a tegnap hazugságai készítették elő.

Háborús bűnös és elszámolással tartozik mindenki, aki a segítségnyújtást, az embermentést az elmúlt években gondolattal, szóval vagy cselekedettel akadályozta, gyalázta. Ezeknek a bűnösöknek egyetlen dolga maradt: megbánni bűneiket és eltűnni végleg a politikából.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. március 03. 23:18
Hány agytekervénye van egy tyúknak? Egy. Hány agytekervénye van Paraszkának? Kettő. Miért? Hogy ne szarjon az udvar közepére.
Krupp Skya
2022. március 03. 23:14
Igy sem basznak meg hátha még ezt az ÁVH-s szöveget tolod, reménytelen.
zoles
2022. március 02. 16:40
Ezt a magyarellenes román ügynököt miért nem csukják még le?
Libakergető
2022. március 02. 13:56
Egy búgócsiga ostobaságával rendelkezel, banya!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!