Ezúttal egy tanárt függesztett fel állásából a liberális inkvizíció

2022. március 17. 14:25

Ki kell mondani, hogy a nyugati világban a mindennapok részévé vált a nézetdiktatúra.

2022. március 17. 14:25
null
Volner János
Facebook

„Szép új szélsőliberális és újbaloldali világ – Ezúttal egy tanárt függesztettek fel, mert nem volt hajlandó az LMBTQ érzékenyítésre.

»Ha valaha a fasizmus visszatér, azt fogja mondani, hogy én vagyok az antifasizmus.« – mondta egy bölcs gondolkodó. És milyen igaza van. Már szinte fel sem kapjuk a fejünket az ilyen híreken. Ezúttal egy tanárt függesztett fel állásából a liberális inkvizíció, pusztán azért, mert meggyőződése alapján nem volt hajlandó beállni az LMBTQ érzékenyítők soraiba. A vád az volt ellene, hogy az »oktatás során nem volt hajlandó használni a transznemű és nem-bináris diákok által választott nevet és névmást.«

Ugye, értjük? Ki kell mondanunk, hogy a nyugati világban a mindennapok részévé vált az a rendszerszintű szemléletmód, amit kiváló irodalomtörténészünk, Takaró Mihály úgy hív, hogy »nézetdiktatúra« és »ízlésterror«. Nézetdiktatúra van, hiszen aki nem hajlandó könnyekbe lábadó szemekkel éltetni az LMBTQ és a Gender világmegváltónak kikiáltott ideológiáit, arra először szellemi, majd egzisztenciális terror vár. Ízlésterror van, hiszen aki nincs velük, más a meggyőződése, értékrendje és annak hangot is mer adni, vagy csak egyszerűen nem vesz részt az őrületben, azt mindent behálózó média-birodalmukkal démonizálják, és mindenféle jelzőt aggatnak rá a kirekesztőtől egészen a náciig.

Nem gyanús összefüggés, hogy ennek az egész őrületnek az ilyen végletekig menő erőltetése éppen akkor zajlik, amikor a nyugati civilizációnak – beleértve Európát és Amerikát is – éppen a produktív élet védelmére, a családok számának gyarapodására lenne szüksége, ahhoz, hogy egyáltalán képes legyen megmaradni?

Nem furcsa, hogy az LMBTQ propaganda erőltetői általában olyan körökből kerülnek ki, akik másmilyen – de szintén nemzetellenes – tartalmakkal is gyötrik a nyugati társadalmakat, a BLM-től, a multikulturalizmuson át egészen a »mű-zöld« őrületekig?”

Nyitókép: Volner János Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. március 17. 20:10
Zsidó "véleménydiktatúra". Ennél tömörebb definició nem lehetséges.
Ma is bukik a Zorbán...
2022. március 17. 19:39
Egyet szoktam érteni a szerzővel, de ez most kapufa - ziccerben. Mert itt egyáltalán nincs szó semmiféle "fasizmus" visszatértéről. Itt sokkal rosszabbról van szó: a másik fajta szocializmus, korunk pestise, az internacionalista bolsevizmus, annak is a jakobinus szárnya tért vissza. A Szamuely, Trockij, Károlyi, Apró, Biszku, Sargentini, Timmermans- félék. Az a tömeggyilkos eszme, amely 100+ millió ember meggyilkolásával a világtörténelem legaljasabb, leghalálosabb terrorrendszere.
Akitlosz
2022. március 17. 19:05
Pedig egy csalót, egy álpártelnököt kellett volna.
Gecorbi
2022. március 17. 18:06
A fidkányos pedofil tanárról ír, pedofideszesek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!