Ő csak egy szerencsétlen, korlátolt vénasszony

2022. február 10. 22:22

Azok viszont, akik cinikus módon röhögve rajtuk, kihasználják őt, azok gazemberek.

2022. február 10. 22:22
null
Elek István
Facebook

„Ő csak egy szerencsétlen, korlátolt vénasszony. Azok viszont, akik cinikus módon röhögve rajtuk, kihasználják őt és a hozzá hasonlókat, és egy évtizede hülyítik és heccelik őket évi sok száz milliárd forint közpénzből, hogy zavartalanul tovább lophassanak, azok gazemberek.”

Fotó: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balaton1957
2022. február 15. 22:31
Elek István, az Ön politikai pályája egy nagyon fura ivet mutat. Van egy hasonló "pálya", amikor a kisnyilasokból ávós verőlegények lettek, mert ugye kellett a hirtelen "szakember" gárda. Ezutóbbi pályát akármely oldalról is nézzük nem egy erkölcsi egyenes. István Önnek először jó volt egy nemzeti eszme, majdnem Csurka szintjén volt "igaz" magyar. Aztán váltott egyet és most acsarog arra akinek egykor tanácsokat adott. Ilyen előélettel a most balnak csúfolt rész sem tekinti ám "havernak". Úgy jár mint Geréb Dezső Áts Ferivel. Kár Önért Elek István: "igaz" magyarból elveszett az "i". (Hofi nyomán) Nagy kár és az utját nézve szánalmas..
amca
2022. február 12. 19:34
Új neved van. Csoró Elek. Bezzeg ,mikor főtanácsadó voltál. Kirúúúúgtak,mint a szahart..
Gasztronauta
2022. február 12. 14:13
"Ő csak egy szerencsétlen, korlátolt vénasszony" Találgatok , lámpaernyőmaris?
fairly
2022. február 12. 13:46
"a köztársasági elnök legfőbb feladata többek közt, hogy kifejezi a nemzet egységét...." Nos, az összefogás köztársasági elnök jelöltjének véleménye a nemzet egy idős, rokkant polgáráról: "Ő csak egy szerencsétlen, korlátolt vénasszony" Elek István bácsi azt nyilatkoztad, hogy elfogadod az összefogás felkérését, legalább lesz negyedórád, hogy elmondhasd a véleményedet a regnáló kormányról. Neked nem kell negyedóra, ez a mondat épp elég, hogy a hátra levő életre végképp elásd magad! Nahát, Pityu ....... hát nooormális vagy te Pista?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!