Hányas is a mérce?

2021. november 07. 22:05

Össznépi harag zúdul Wahornra, én pedig azon tűnődöm, milyen ostoba, és rövidlátó világban élünk.

2021. november 07. 22:05
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Wahorn Andrásnak akadt egy nagyon jó és egy nagyon rossz fellépése az elmúlt hetekben. A nagyon jóról, amikor remekül állta a sarat Gulyás Márton baromságai ellen, cikket írtam. A nagyon rosszat pedig nem szabad és nem is kell mentegetni: pedofil ügyben most hülyeséget, továbbmegyek vállalhatatlan baromságot mondott, hogy készakarva vagy véletlenül, teljesen mindegy.

Most össznépi harag zúdul Wahornra, én pedig azon tűnődöm, hogy milyen ostoba, elvakult és rövidlátó világban élünk.

Hiszen mindazon liberálisok, akik most egy habókos képzőművész vérét akarják venni, sőt, levágnának ezt-azt belőle (és ezek csak a legenyhébb óhajok-sóhajok a hozzászólások között) nem ugyanezzel a mércével mérnek, amikor a hazai baloldal arra készül, hogy ne csak belenyúlkáljon a kislányok bugyijába, amit Wahorn nem tart olyan nagy dolognak, hanem egész nemzedékek egészséges szexuális fejlődését tegye tönkre.

Liberális feleim, kinyírnátok Wahornt, de azzal nincs bajotok, hogy transzvesztiták agitáljanak az óvodákban, iskolákban? Mást mondok: ha egy kutyát megkínoznak, akkor százezrek ordítanak akasztófa után, de az simán belefér, hogy az általános iskolásoknak nemváltó műtétekhez is joguk legyen? És ha ennyire fontos a gyermekek védelme (nekem aztán fontos, apa vagyok), akkor miért támadjátok a magyar kormány családvédelmi intézkedéseit?”

Nyitókép: Szentesi Zöldi László Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2021. november 08. 16:00
"általános iskolásoknak nemváltó műtétekhez is joguk legyen" Négyéveseknek, Szentesi, négyéveseknek, tartsd be a hazugságok koreográfiáját, különben még megjárhatod!
..--..
2021. november 08. 12:03
-zsoltkom- "nincs bajotok, hogy transzvesztiták agitáljanak az óvodákban, iskolákban?" Madarat tolláról... Orbánt barátjáról? "Transznemű gyerekeknek hozott létre klinikát a Fudan Egyetem" https://bit.ly/3H0a5a4 Valamint a nemváltó műtétek mégiscsak meghagyják az istenadta életet, de egy halálra váltó lengyel abortusz-szabályozás kísértésbe viszi még csak a lengyel orvosokat, hogy halálba várjanak katolikus rosszul sikerült terhességű nőket. Micsoda katolikus életszeretet mázzal indokolva! (Csak legyen megkeresztelve aztán jöhet, ami akar... hulla vagy élet... Jaroslaw Kaczynski után szabadon.) Az ilyen cselekedetért nem vesznek elő tollat Zöldi Lászlók, hogy papírra vessék megvetésüket... értetlenkedésüket. A lényeg, hogy katolikus istenképviselet az legyen, elhulljanak az életek, amíg csak lehet. Ez a látszat... meg most egy kicsit a valóság.
Harangláb
2021. november 08. 08:52
Jó meglátás, jó írás!
Vakfolt
2021. november 08. 08:18
"Liberális feleim, kinyírnátok Wahornt, de azzal nincs bajotok, hogy transzvesztiták agitáljanak az óvodákban, iskolákban? Mást mondok: ha egy kutyát megkínoznak, akkor százezrek ordítanak akasztófa után, de az simán belefér, hogy az általános iskolásoknak nemváltó műtétekhez is joguk legyen? És ha ennyire fontos a gyermekek védelme (nekem aztán fontos, apa vagyok), akkor miért támadjátok a magyar kormány családvédelmi intézkedéseit?" Olyan ez, mikor az egész osztály már menne ki a picsába az udvarra, mondjuk focizni, ahol szépen rendesen agyonrúgják, meg lökdösik egymást, de a tanárnéni előtt el kell játsztani, hogy ötös magatartás, mert bár egyáltalán nem számít, de otthon számít, meg a bizonyítványban számít, meg a továbbtanulásban számít, holott később soha az életben nem számít. Mint amikor az állásinterjún az összes mérnök nem használ csúnya szavakat és türelmesen meghallgatja a másikat. Azok akik Wahornt basztatják, csak a tanárnéninek játszanak, meg a bizonyítványnak, ők maguk bizony elviszik a kölykeiket a cigányos iskolából és kurvára nem nevelik buzinak a fiukat, de azt elvárják, hogy te zokszó nélkül igen, különben jajj a bizidnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!