A Fidesz szerint rokonok kaphatnak-e közpénzt?

2021. május 12. 08:35

Soha többé korrupt politikusokat, soha többé Fideszt!

2021. május 12. 08:35
Márki-Zay Péter
Facebook

„Ha a fideszesek támogatják, én örömmel megszavazom, hogy sógorom ne is pályázhasson a város úttervezéseire – annak ellenére, hogy a Fidesz idején 150 útépítést tervezett a városnak, az elmúlt három évben viszont csak egyszer pályázott, tudomásom nélkül, és messze a legalacsonyabb árral nyert nyílt versenyben. Ahogy a fideszes vállalkozók továbbra is sorra nyerik a pályázatainkat – csak most a legalacsonyabb árral, nyílt versenyben...

Én elődeimnél sem azt kritizáltam, hogy saját rokonaikat foglalkoztatták, vagy hogy Lázár János rokonai és barátai nyerték el a város pályázatait – hanem hogy ezt irányított közbeszerzéseken, valódi verseny nélkül, az egész országban kirivóan magas áron tették. A meghívásos, szűkkörű pályázatok, a centire pontosan eltalált becsült ár, a versenytárs ajánlatok közötti szövegszerű egyezés, az előre kiosztott szerepek, az elmaradt reklamációk, a nem érvényesített garanciák, a felesleges látványberuházások, az esztelen pazarlás és magáncélra használt városi cégek, eszközök és munkatársak egy jogállamban sokéves börtönbüntetést érdemelnének.

Ma megmutathatja a vásárhelyi Fidesz, mit gondol valójában a rokonok pályázati pénzekhez jutásáról – zárjuk ki ezt a támadási felületet közös fellépéssel. Legutóbb megfutottak a szavazás elől, országos politikára hivatkozva – ahogy megfutottak akkor is, amikor engem kértek jó példával előttük járásra, de amikor az építményadó eltörlése miatti megtakarításom a város pénztárába befizettem, egyetlen egy fideszes sem követte példámat. Most a rokonok pályázati részvételét kritizálták, de szavazni róla nem mertek...SOHA TÖBBÉ KORRUPT POLITIKUSOKAT, SOHA TÖBBÉ FIDESZT!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. május 13. 12:30
A sógoroddal mutyizol, és a fidesz a korrupt. Hihető.
bagira
2021. május 13. 10:32
Nézz a fővárosi ballibsi önkormányzatokra , tanácsadók havi 1 millió fizetésért .
Krupp Skya
2021. május 12. 21:33
Minek jöttél haza Amerikából? Ott már a CIA igazgatója lehetnél, mert mostanában ott is hiány van rátermett kommunistákból és besúgókból.
amca
2021. május 12. 20:58
Nekem is pályafutásom csúcsa a porszívóügynök keserves élete ,lett VONa,magam is ilyen ócska ,frusztrált lennék.. Ebbe fogsz megd@gleni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!